• sns01
  • sns03
  • sns02

Pamutus Sirkuit Vakum (VCB)

  • VSM-12 Series Permanent Magnetic Operating Mechanism

    Mékanisme Operasi magnét VSM-12 Series

    Mékanisme operasi magnét permanén VSM-12 nyaéta tilu-
    fase AC 50Hz, dipeunteun tegangan 12kV saklar jero rohangan. Kuring ngamuat perusahaan
    kalayan panilitian sareng pamekaran aktuator magnét permanén pikeun
    perusahaan industri sareng pertambangan, pembangkit listrik sareng fasilitas gardu salaku
    tujuan kontrol listrik sareng panyalindungan. Produk ngagaduhan reliabiliti tinggi sareng
    ciri umur panjang, khususna cocog pikeun sering dioperasikeun, sababaraha kali
    kaayaan pegatna, sapertos arus pondok di tempat éta.
  • ZN85-40.5 Series Indoor High Voltage Vacuum Circuit Breaker

    ZN85-40.5 Runtuyan Voltage Voltage Circuit Breaker Dina Ruangan

    ZN85-40.5 hp vakum circuit circuit breaker mangrupikeun 3-phase AC 50Hz 40.5kV alat-alat switch jero rohangan. ♦ Cara pamasangan: jenis anu tiasa ditarik; ♦ Mékanisme operasi: mékanisme operasi spring; ♦ Tipe kutub: tihang dirakit, tihang anu dipasang; ♦ Aplikasi: switchgear KYN61-40.5. ♦ Colokkeun sékundér: 58 pin, 64 pin. Kaayaan Lingkungan ♦ Suhu sekitar: -15r ~ + 40r ; ♦ Ketinggian: <1000m; ♦ Kalembaban relatif: rata-rata harian <95%, rata-rata bulanan <90% ; ♦ Inténsitas gempa: <8 tingkat; ♦ Pla ...
  • VSG-24 Series Indoor High Voltage Vacuum Circuit Breaker

    VSG-24 Series Voltage High Voltage Circuit Breaker

    VSG-24 vakum vakum circuit circuit breaker mangrupikeun 3-phase AC 50Hz 24kV peralatan saklar jero rohangan ♦ Mékanisme operasi: mékanisme operasi spring; ♦ Tipe kutub: tihang dirakit: tihang anu dipasang; ♦ jarak fase-to-fase: 275mm; Kaayaan Lingkungan ♦ Suhu sekitar: -15 ° C 〜 + 40 ° C; ♦ Luhurna: <1000m; ♦ Kalembaban relatif: rata-rata harian <95%, rata-rata bulanan <90% ; ♦ Inténsitas gempa: <8 tingkat; ♦ Tempat tanpa seuneu, bahaya ledakan, kotor serius, korosi kimia, sapertos wel ...
  • VSG-12 Series Indoor High Voltage Vacuum Circuit Breaker

    VSG-12 Series Voltage High Voltage Circuit Breaker

    VSG-12 pemutus sirkuit vakum HV jero rohangan mangrupikeun 3-fase AC 50Hz 12kV alat-alat switch jero rohangan. ♦ Cara pamasangan: jenis anu tiasa ditarik, tipe tetep; ♦ Mékanisme operasi: mékanisme operasi spring; ♦ Tipe kutub: tihang dirakit, tihang anu dipasang; ♦ Jarak fase-ka-fase: 150mm, 210mm, 275mm; Kaayaan Lingkungan ♦ Suhu sekitar: -15r ~ + 40r ; ♦ Ketinggian: <1000m; ♦ Kalembaban relatif: rata-rata harian <95%, rata-rata bulanan <90% ; ♦ Inténsitas gempa: <8 tingkat; ♦ Tempat tanpa seuneu, ...
  • VS1-24 Series Indoor High Voltage Vacuum Circuit Breaker

    VS1-24 Series Voltage High Voltage Circuit Breaker

    VS1-24 rohangan vakum sirkuit vakum breaker mangrupikeun 3-fase AC 50Hz 24kV alat saklar jero rohangan ♦ Cara pamasangan: jenis anu tiasa ditarik, jinis anu tetep, tipe anu dipasang di sisi; ♦ mékanisme operasi: mékanisme operasi spring sareng mékanisme operasi magnét permanén; ♦ Tipe kutub: tihang dirakit, tihang anu dipasang; ♦ Aplikasi: sw.tchgear KYN28-24, XGN-24. ♦ Colokkeun sékundér: 58 pin, 64 pin. Standar Produk ♦ IEC62271-100 Switchgear Tegangan Tinggi sareng Controlgear Bagian 100: AC Circuit-breakers ♦ GB1984 High Vol ...
  • VS1-12 Series Indoor High Voltage Vacuum Circuit Breaker

    VS1-12 Series Voltage High Voltage Circuit Breaker

    VS1-12 rohangan vakum circuit breaker AC mangrupikeun 3-phase AC 50Hz 12kV alat-alat switch jero rohangan. ♦ Cara pamasangan: jenis anu tiasa ditarik, jinis tetep, jinis dipasang sisi; ♦ Mékanisme operasi: mékanisme rating ope ope, mékanisme operasi magnét permanén; ♦ Tipe kutub: tihang dirakit, tihang anu dipasang; ♦ Aplikasi: switchgear KYN28-12, XGN-12. ♦ Colokkeun sékundér: 58 pin, 64 pin. Standar Produk ♦ IEC62271-100 Switchgear Tegangan Tinggi sareng Controlgear Bagian 100: AC Circuit-breakers ♦ GB1984 High Vol ...
  • Zw32-40.5 Outdoor Hv Vacuum Circuit Breaker

    Zw32-40.5 Panyebaran Sirkuit Vakum Hv Luar

    ◆ Gunakeun Kaayaan 1. Suhu sakitar: -30 ℃ ~ + 60 ℃; 2.Altitude: ≤3000m; 3. Kecepatan angin: ≤34m / s; 4. Kelas polusi: ≤IV. 5. Suhu gudang: -40 ℃ ~ + 85 ℃. ◆ Parameter Téknis Utami NO. Item Unit Value 1 dipeunteun voltase kV 40.5 2 1min frékuénsi daya tahan voltase kV 95 3 dorongan kilat tahan voltase kV 185 4 dipeunteun frékuénsi Hz 50 5 dipeunteun ayeuna A 630,1250, 1600 6 dipeunteun circuit pondok megatkeun kA ayeuna 20, 25, 31.5 7 dipeunteun ngadamel sirkuit pondok ayeuna (puncak) kA 50, ...
  • ZW32-12 Series Outdoor High Voltage Vacuum Circuit Breaker (Recloser)

    ZW32-12 Series outdoor High Voltage Vacuum Circuit Breaker (Recloser)

    ZW32-12 outdoor vakum circuit circuit breaker mangrupikeun 3-phase AC 50Hz 12kV peralatan saklar outdoor ♦ Cara instalasi: tiang dipasang; ♦ mékanisme operasi: mékanisme operasi spring sareng mékanisme operasi magnét permanén; ♦ Tipe kutub: luhur-handap Dole hiji-sapotong tihang, tihang dipasang; ♦ Aplikasi: gardu 12kV luar, pembangkit listrik. ♦ Operasi jinis manual, listrik, kadali jauh. Standar Produk ♦ IEC62271-100 Switchgear Tegangan Tinggi sareng Controlgear Bagian 100: AC Circuit-breakers ♦ GB198 ...
  • ZW32-24 Series Outdoor High Voltage Vacuum Circuit Breaker (Recloser)

    ZW32-24 Series outdoor High Voltage Vacuum Circuit Breaker (Recloser)

    ZW32-24 outdoor HV vakum circuit breaker mangrupikeun 3-phase AC 50Hz 24kV outdoor switch peralatan ♦ Cara instalasi: tiang dipasang; ♦ mékanisme operasi: mékanisme operasi spring sareng mékanisme operasi magnét permanén; ♦ Tipe kutub: kutub terpadu; ♦ Aplikasi: gardu 24kV luar, pembangkit listrik. ♦ Jinis operasi, manual, listrik, kadali jauh. Standar Produk ♦ IEC62271-100 Switchgear Tegangan Tinggi sareng Controlgear Bagian 100: AC Circuit-breakers ♦ GB1984 Voltage AC High Circuit-break ...
  • ZW7-40.5 Series Outdoor High Voltage Vacuum Circuit Breaker (Recloser)

    ZW7-40.5 Series outdoor High Voltage Vacuum Circuit Breaker (Recloser)

    ZW7-40.5 ker rohangan vakum circuit breaker mangrupikeun 3-fase AC 50Hz 40.5kV alat switch outdoor. ♦ Cara instalasi: instalasi pondasi; ♦ Mékanisme operasi: mékanisme operasi spring sareng mékanisme operasi éléktromagnétik; ♦ Bahan kutub: karét silikon, keramik; ♦ Aplikasi: gardu luar 33kV, pembangkit listrik. ♦ trafo ayeuna: pamasangan internal, pamasangan éksternal. Standar Produk ♦ IEC62271-100 Switchgear Tegangan Tinggi sareng Controlgear Bagian 100: AC Circuit-brea ...
  • ZW20-12 Series Outdoor High Voltage Vacuum Circuit Breaker

    ZW20-12 Series outdoor High Voltage Vacuum Circuit Breaker

    ZW20-12 outdoor HV vakum circuit breaker mangrupikeun 3-phase AC 50Hz 12kV peralatan saklar outdoor ♦ Cara pamasangan: tiang dipasang; ♦ Tipe kutub: kutub terpadu; ♦ Aplikasi: gardu 12kV luar, pembangkit listrik. ♦ Jinis operasi: manual, listrik, kadali jauh. Kaayaan Lingkungan ♦ Luhur: <2000m; ♦ Hawa hawa: -40 ° C 〜 + 40 ° C; parobahan suhu sadidinten <25 ° C; ♦ Laju angin <35m / s; ♦ Tingkat najis: IV; ♦ Tempat pamasangan: Teu aya seuneu, bahaya ledakan, korosi kimia parah ...
  • ZN12-12/40.5 Series Indoor High Voltage Vacuum Circuit Breaker

    ZN12-12 / 40.5 Runtuyan Voltage Voltage Circuit Breaker

    ZN12-12 / 40.5 vakum AC vakum circuit breaker mangrupikeun 3-phase AC 50Hz 12kV / 40.5KV alat-alat switch jero rohangan. ♦ Cara pamasangan: jenis anu tiasa ditarik, tipe tetep; ♦ Mékanisme operasi: mékanisme peringkat ope ope; ♦ Aplikasi: switchgear GBC-35, JYN1-35. Kaayaan Lingkungan ♦ Suhu sekitar: -25 ^ ~ + 40 ^; ♦ Luhurna: <1000m; ♦ Kalembaban relatif: rata-rata harian <95%, rata-rata bulanan <90% ; ♦ Inténsitas gempa: <8 tingkat; ♦ Tempat tanpa seuneu, bahaya ngabeledug, kotor serius, ...
12 Teras> >> Halaman 1/2