• sns01
  • sns03
  • sns02

VSG-12 Series Voltage High Voltage Circuit Breaker

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

VSG-12 pemutus sirkuit vakum HV jero rohangan mangrupikeun 3-fase AC 50Hz 12kV alat switch jero rohangan.

♦ Cara pamasangan: jenis anu tiasa ditarik, tipe tetep;

♦ Mékanisme operasi: mékanisme operasi spring;

♦ Tipe kutub: tihang dirakit, tihang anu dipasang;

♦ Jarak fase-ka-fase: 150mm, 210mm, 275mm;

Kaayaan Lingkungan

♦ Suhu ambient: -15r ~ + 40r;

♦ Luhurna: <1000m;

♦ Kalembaban relatif: rata-rata unggal dinten <95%, rata-rata bulanan <90%;

♦ Inténsitas lini: <8 tingkat;

♦ Tempat tanpa seuneu, bahaya ledakan, kotor serius, korosi kimia, ogé geter sengit.

Parameter Téknis utami

Henteu

Barang

Unit

Nilai

1 Dipeunteun tegangan

kV

12

2 Frékuénsi kakuatan 1 mnt tahan tegangan

42

3 Dihaturkeun petir dorongan tahan tegangan

75

4 Dipeunteun frékuénsi

Hz

50

5 Dipeunteun ayeuna A

630, 1250, 1600, 2000, 2500,

3150

6 Dipeunteun arus pondok megatkeun arus

kA

25, 31.5, 40

7 Dipeunteun waktos pondok tahan ayeuna

25, 31.5, 40

8 Dipeunteun durasi circuit pondok s

4

9 Dipeunteun nilai puncak tahan ayeuna

kA

63, 80, 100

10 Dinilai circuit pondok ngadamel ayeuna

63, 80, 100

11 Frékuénsi kakuatan circuit sekundér tahan tegangan (Imin) V

2000

12 Dipeunteun tunggal / mundur-ka-balik bank kapasitor ngarusak ayeuna A

630/400 (800/400 pikeun 40kA)

Waktos muka (tegangan anu dipeunteun)

Ibu

20-50

14

Waktu nutup (tegangan anu dipeunteun)

Ibu

35-70

15

Hirup mékanis

Jaman

10000

16

Kahirupan listrik

Kelas E2

17

Pindah sareng kontak tetep kumulatif diidinan ketebalan ageman mm

3

18

Dipeunteun nutup tegangan operasi V

AC / DC110 / 220

19

Dinilai tegangan operasi

 

Henteu

Barang

Unit

Nilai

20

Motor dipeunteun kakuatan

W

90

21

Ngecas waktos

s

<15

22

Reresihan antara kontak kabuka

mm

9 ± 1

23

Ngalangkungan perjalanan

mm

3 ± 1

24 Kontak waktos bouncing nutup

Ibu

<2

25

Tilu fase ngabuka sareng nutup Asynronismeu

Ibu

<2

26 Laju muka rata-rata

Ibu

0.9-1./

27 Laju nutup rata-rata

Ibu

0,6 〜1.0

28

Résistansi circuit conductive utama

uQ

<45 (630A) <35 (1250-2000A)

<25 (di luhur 2500A)

29 Tekanan kontak nutup N

3100-3700 (25-31.5kA)

4400-4800 (40kA)

30 Dipeunteun sekuen operasi

O-0.3s-CO-180s-CO

Catetan: nalika ayeuna 4000A, kedah dipaksakeun hawa.

Struktur Umum Gambar sareng Ukuran Pamasangan (unit: mm)

Tipe gambar (tihang dirakit)

w1

lébar kabinét

dipeunteun ayeuna (A)

dipeunteun arus pondok putus (kA)

P H A

B

C

D

E

F

G

J

K

L

M

N

Urang Sunda

S

T

650

630

20'31.5

150 275 490 502 492 500 433 626 035 280 598 76 78 637 501 202 40
650 12j0

20-31.5

150 275 490 502 492 500 433 626 049 280 598 76 78 637 501 202 40

800

630

20-31.5

210 275 638 652 640 650 433 626 035 280 598 76 78 637 501 277 40
800 1250

20-40

210 275 638 652 640 650 433 626 049 280 598 76 78 637 501 277 40
800 1600

31.5-40

210 275 638 652 640 650 433 626 055 280 598 76 78 637 501 277 40
WOO 030

20-31.5

275 275 838 852 838 850 433 626 035 280 598 76 78 637 501 377 40
1000 1250

20-40

275 275 838 852 838 850 433 626 049 280 598 76 78 637 501 377 40
1000 1600

31.5-40

275 275 838 852 838 850 433 626 055 280 598 76 78 637 501 377 40
1000 1600-2000

31.5-40

310 310 838 852 838 850 361 680 079 295 586 77 88 698 529 377

0

1000 2500-4000

31.5-40

310 310 838 852 838 850 361 680

0109

295 586 77 88 698 529 377 0

♦ Tarik kaluar jinis (tihang dipasang)

w2

G

J

K

L

M

N

Urang Sunda

S

T

0) 35 280 598

76

78

637 501

202

40
①49 280 598

76

78

637 501

202

40
035 280 598

76

78

637 501

277

40
①49 280 598

76

78

637 501

277

40
(D79 295 586

77

88

698 509

377

0

0109 295 586

77

88

698 509

377

0

Jenis anu tetep (dipasang tiang)

w3

A

B

C

E

F

G1 G2

J

K

520

520

588

580

72

abdi

237

462

720

720

770

580

72

abdi

237

462

650

720

770

632

85

II

252

472

♦ Jinis anu tetep (tihang dipasang)

q1 q2


  • Saméméhna:
  • Teras: