• sns01
  • sns03
  • sns02

Vacuum Interrupter (VI)

  • Embedded Pole For Indoor Circuit Breakers EP-12/630-25 EP-12/1250-25 EP-12/1250-31.5

    Tihang Embedded Pikeun Panyebaran Sirkuit Indoor EP-12 / 630-25 EP-12 / 1250-25 EP-12 / 1250-31.5

    Catetan 1. Minuhan atanapi ngaleuwihan sarat daya tahan listrik kelas E2 pikeun tugas autoreclosing per IEC62271-100 sareng GB1984-2003 2. Dipeunteun ciri anu kedah dipasihkeun. 3. Dipeunteun nilai insulasi ngabutuhkeun insulati extemal on, sapertos Sf6, minyak atanapi bahan diéléktrik padet sareng sajabana Main Spesifikasi Téknis Dihaturkeun Tegangan KV 12 Dipeunteun Ayeuna A 630/1250 Dihaturkeun Frékuénsi Hz 50 Jangka pondok kakuatan-frékuénsi tahan Tegangan (1min) KV 48 Dipeunteun Kilat Impulse Withstan ...
  • Vacuum interrupter for load break switch TF-12/630-20 (2F56)

    Interrupter vakum pikeun switch break break TF-12 / 630-20 (2F56)

    Catetan 1. Minuhan atanapi ngaleuwihan sarat daya tahan listrik kelas E2 pikeun tugas autoreclosing per IEC62271-100 sareng GB1984-2003. 2. Dipeunteun ciri anu kedah dipasihkeun. 3. Dipeunteun nilai insulasi ngabutuhkeun insulati extemal on, sapertos Sf6, minyak atanapi bahan diéléktrik padet dll. Spesifikasi Téknis Utama Dihaturkeun Tegangan KV 12 Dipeunteun Ayeuna A 630 Dipeunteun Frékuénsi Hz 50 Pondok-waktos Daya-tahan Tegangan (1min) KV 42 Dipeunteun kilat Impulse tahan Vo ...
  • Vacuum Interrupter For Load Break Switch TF-12/630-20 (2F55)

    Vacuum Interrupter Pikeun Beban Break Switch TF-12 / 630-20 (2F55)

    Catetan 1. Minuhan atanapi ngaleuwihan sarat daya tahan listrik kelas E2 pikeun tugas autoreclosing per IEC62271-100 sareng GB1984-2003. 2. Dipeunteun ciri anu kedah dipasihkeun. 3. Dipeunteun nilai insulasi ngabutuhkeun insulati extemal on, sapertos Sf6, minyak atanapi bahan diéléktrik padet dll. Spesifikasi Téknis Utama Dihaturkeun Tegangan KV 12 Dipeunteun Ayeuna A 630 Dipeunteun Frékuénsi Hz 50 Pondok-waktos Daya-tahan Tegangan (1min) KV 42 Dipeunteun kilat Impulse tahan Vo ...
  • Vacuum Interrupter For Outdoor Circuit Breakers TD-40.5/1250-31.5 (4D86)

    Interrupter Vakum Pikeun Breakers Circuit Luar TD-40.5 / 1250-31.5 (4D86)

    Catetan 1. Minuhan atanapi ngaleuwihan sarat daya tahan listrik kelas E2 pikeun tugas autoreclosing per IEC62271-100 sareng GB1984-2003. 2. Dipeunteun ciri anu kedah dipasihkeun. 3. Dipeunteun nilai insulasi ngabutuhkeun insulati extemal on, sapertos Sf6, minyak atanapi bahan diéléktrik padet dll. Spesifikasi Téknis Utama Dihaturkeun Tegangan KV 40.5 Dipeunteun Ayeuna A 1250 Dihaturkeun Frékuénsi Hz 50 Jangka pondok kakuatan-frékuénsi tahan Tegangan (1min) KV 95 Dinilai kilat Impuls tahan ...
  • Vacuum Interrupter For Outdoor Circuit Breakers TD-40.5/1250-31.5 TD-40.5/1600-31.5

    Vakum Interrupter Pikeun Breakers Circuit Luar TD-40.5 / 1250-31.5 TD-40.5 / 1600-31.5

    Catetan 1. Minuhan atanapi ngaleuwihan sarat daya tahan listrik kelas E2 pikeun tugas autoreclosing per IEC62271-100 sareng GB1984-2003. 2. Dipeunteun ciri anu kedah dipasihkeun. 3. Dipeunteun nilai insulasi ngabutuhkeun insulati extemal on, sapertos Sf6, minyak atanapi bahan diéléktrik padet sareng sajabana Main Spesifikasi Téknis Dihaturkeun Tegangan KV 40.5 Dipeunteun Ayeuna A 1250/1600 Dihaturkeun Frékuénsi Hz 50 Jangka pondok kakuatan-frékuénsi tahan Tegangan (1min) KV 95 Dihargaan Kilat Impulse With ...
  • Vacuum Interrupter For Outdoor Circuit Breakers TD-24/630-20 (3D82)

    Interrupter Vakum Pikeun Pemutus Sirkuit Luar TD-24 / 630-20 (3D82)

    Catetan 1. Minuhan atanapi ngaleuwihan sarat daya tahan listrik kelas E2 pikeun tugas autoreclosing per IEC62271-100 sareng GB1984-2003. 2. Dipeunteun ciri anu kedah dipasihkeun. 3. Dipeunteun nilai insulasi ngabutuhkeun insulati extemal on, sapertos Sf6, minyak atanapi bahan diéléktrik padet dll. Spesifikasi Téknis Utama Dihaturkeun Tegangan KV 24 Dipeunteun Ayeuna A 630 Dipeunteun Frékuénsi Hz 50 Jangka pondok kakuatan-frékuénsi tahan Tegangan (1min) KV 65/79 Dipeunteun Kilat Impulse Withstan ...
  • Vacuum Interrupter For Outdoor Circuit Breakers TD-12/1250-25 (2D89B)

    Interrupter Vakum Pikeun Pemutus Sirkuit Luar TD-12 / 1250-25 (2D89B)

    Catetan 1. Minuhan atanapi ngaleuwihan sarat daya tahan listrik kelas E2 pikeun tugas autoreclosing per IEC62271-100 sareng GB1984-2003. 2. Dipeunteun ciri anu kedah dipasihkeun. 3. Dipeunteun nilai insulasi ngabutuhkeun insulati extemal on, sapertos Sf6, minyak atanapi bahan diéléktrik padet sareng sajabana Main Spesifikasi Téknis Dihaturkeun Tegangan KV 12 Dipeunteun Ayeuna A 1250 Dipeunteun Frékuénsi Hz 50 Jangka pondok kakuatan-frékuénsi tahan Tegangan (1min) KV 48 Dipeunteun kilat Impuls tahan ...
  • Vacuum Interrupter For Outdoor Circuit Breakers TD-12/630-25 (2D89)

    Interrupter Vakum Pikeun Pemutus Sirkuit Luar TD-12 / 630-25 (2D89)

    Catetan 1. Minuhan atanapi ngaleuwihan sarat daya tahan listrik kelas E2 pikeun tugas autoreclosing per IEC62271-100 sareng GB1984-2003. 2. Dipeunteun ciri anu kedah dipasihkeun. 3 .Nilai nilai insulasi ngabutuhkeun insulati extemal on, sapertos Sf6, minyak atanapi bahan diéléktrik padet dll. Spesifikasi Téknis Utama Dihaturkeun Tegangan KV 12 Dipeunteun Ayeuna A 630 Dipeunteun Frékuénsi Hz 50 Jangka pondok kakuatan-frékuénsi tahan Tegangan (1min) KV 48 Dipeunteun kilat Impulse tahan V ...
  • Vacuum Interrupter For Outdoor Circuit Breakers TD-12/630-25 (2D88)

    Interrupter Vakum Pikeun Pemutus Sirkuit Luar TD-12 / 630-25 (2D88)

    Catetan 1. Minuhan atanapi ngaleuwihan sarat daya tahan listrik kelas E2 pikeun tugas autoreclosing per IEC62271-100 sareng GB1984-2003. 2. Dipeunteun ciri anu kedah dipasihkeun. 3. Dipeunteun nilai insulasi ngabutuhkeun insulati extemal on, sapertos Sf6, minyak atanapi bahan diéléktrik padet dll. Spesifikasi Téknis Utama Dihaturkeun Tegangan KV 12 Dipeunteun Ayeuna A 630 Dipeunteun Frékuénsi Hz 50 Jangka pondok kakuatan-frékuénsi tahan Tegangan (1min) KV 48 Dipeunteun kilat Impulse tahan Vo ...
  • Vacuum Interrupter For Outdoor Circuit Breakers TD-12/1250-25 (2D85E)

    Interrupter Vakum Pikeun Pemutus Sirkuit Luar TD-12 / 1250-25 (2D85E)

    Catetan 1. Minuhan atanapi ngaleuwihan sarat daya tahan listrik kelas E2 pikeun tugas autoreclosing per IEC62271-100 sareng GB1984-2003. 2. Dipeunteun ciri anu kedah dipasihkeun. 3. Dipeunteun nilai insulasi ngabutuhkeun insulati extemal on, sapertos Sf6, minyak atanapi bahan diéléktrik padet sareng sajabana Main Spesifikasi Téknis Dihaturkeun Tegangan KV 12 Dipeunteun Ayeuna A 1250 Dipeunteun Frékuénsi Hz 50 Jangka pondok kakuatan-frékuénsi tahan Tegangan (1min) KV 42/48 Dihitung Kilat Impulse tahan ...
  • Vacuum Interrupter For Outdoor Circuit Breakers TD-12/1250-25 (2D85E)

    Interrupter Vakum Pikeun Pemutus Sirkuit Luar TD-12 / 1250-25 (2D85E)

    Catetan 1. Minuhan atanapi ngaleuwihan sarat daya tahan listrik kelas E2 pikeun tugas autoreclosing per IEC62271-100 sareng GB1984-2003. 2. Dipeunteun ciri anu kedah dipasihkeun. 3. Dipeunteun nilai insulasi ngabutuhkeun insulati extemal on, sapertos Sf6, minyak atanapi bahan diéléktrik padet sareng sajabana Main Spesifikasi Téknis Dihaturkeun Tegangan KV 12 Dipeunteun Ayeuna A 1250 Dipeunteun Frékuénsi Hz 50 Jangka pondok kakuatan-frékuénsi tahan Tegangan (1min) KV 48 Dipeunteun kilat Impulse tahan V ...
  • Vacuum Interrupter For Outdoor Circuit Breakers TD-12/630-25 (2D85)

    Interrupter Vakum Pikeun Pemutus Sirkuit Luar TD-12 / 630-25 (2D85)

    Catetan 1. Minuhan atanapi ngaleuwihan sarat daya tahan listrik kelas E2 pikeun tugas autoreclosing per IEC62271-100 sareng GB1984-2003. 2. Dipeunteun ciri anu kedah dipasihkeun. 3. Dipeunteun nilai insulasi ngabutuhkeun insulati extemal on, sapertos Sf6, minyak atanapi bahan diéléktrik padet sareng sajabana Main Spesifikasi Téknis Dihaturkeun Tegangan KV 12 Dipeunteun Ayeuna A 630 Dipeunteun Frékuénsi Hz 50 Jangka pondok kakuatan-frékuénsi tahan Tegangan (1min) KV 42/48 Dihitung Kilat Impulse tahan ...
123 Teras> >> Halaman 1/3