• sns01
  • sns03
  • sns02

Warta

  • Warmly Celebrate the 20th Anniversary of the Establishment of Ghorit (20/06/2020)

    Hégél Ngagungkeun Milangkala 20 tina Ngadegkeun Ghorit (20/06/2020)

    20 Juni 2020 mangrupikeun peringatan ka-20 ngadegna Ghorit. Seueur mitra ngarobih sareng ngirim spanduk ucapan selamat sareng balon ka Ghorit. Ghorit ngayakeun wisata hiji dinten ka tempat wisata AAAAA lokal anu terkenal - Yandang Mountain pikeun ngarayakeun sareng ngapalkeun dinten khusus ieu. Dina 2 ...
    Maca deui
  • 2019 Russian Exhibition

    Pameran Rusia 2018

    GHORIT parantos ngiringan paméran di Moskow di 2019. Nami Pameran: Jaringan listrik waktos Paméran Rusia-2019: 3-6 Désémber 2019, jaman paméran mangrupikeun 4 dinten Lokasi: Pusat Pameran Moscow, GAO VVC, Estate 119, Mir Prospect, Moskow , 129223 Dina 2016, total éléktrik Rusia ...
    Maca deui
  • 2019 Indonesia Exhibition

    Pameran Indonésia 2019

    GHORIT parantos ngiringan paméran di Indonésia di 2019. Nami paméran: Éléktrik & POWER INDONESIA 2019 Waktos paméran: 11-14 Séptémber 2019 (unggal dua taun) Lokasi paméran: Jakarta International Expo, inpormasi Pameran Kemayoran: Éléktronik Indonesia 2019 kagolong propésional. ..
    Maca deui