• sns01
  • sns03
  • sns02

Kilat Arrester

  • Porcelain Lighting Arrester(export Type)

    Arrester cahaya porselen (Tipe ékspor)

    Nominal debit ayeuna 5kA porselen disimpen logam-oksida arrester kilat kalayan séri sela (ékspor) Jenis Dinilai voftaga kV (rms) impuba kA (cfe «t) Frekuensi kakuatan> kV (rms) Lampu ayeuna> kV (crest) Y5C-3 3 2.55 5.0 7-8 9 100 65 Y5G5 6 5.1 1D.0 [& 6 18 100 65 Y5O0 9 7.65 16-5 24v5 27 100 65 Y5C-1 ...
  • Zinc Oxide Lighting Arrester (export Type)

    Arrester Lampu Séng Oksida (Tipe Ékspor)

    Pamakéan & Fitur Panyawat Zino Oxido lighiing arrester ngajagaan peralatan listrik dina sistem kakuatan AC ngalawan dirusak ku atmosfir-vivoage listrik sareng operasional over-voltage Nominal Discharge Ayeuna 5kA Metal-oxide Lightning Arrester Tanpa Celah (ékspor) Ketik tegangan kV (rms ) Maxknum cpersficnvoftaoe kV kontinyu (rms) Max, Reeldual votlage Square wm curont impulse tahan A (cresf) Impulse arus luhur kA (cresf) knpLfee kV arus (cur) ...
  • Insulating Mounting Bracket

    Insulated Mounting Bracket

    Pitunjuk Metode Instalasi 1. Panyekel sareng peunteun Tegangan 36kV atanapi sahandapeun dipasang ku braket isolasi. Maksudna, arrester dipasang kana tempat Instalasi Anu Dituatkeun ku braket Insulasi sareng disconnector Dipasang dina terminal konektor anu langkung handap tina arrester. Sambungan bumi nerapkeun kawat tambaga anil anu ditenun kalayan panjang sakitar 250mm kanggo mastikeun jarak insulaiion anu cekap nalika angkat ti awak panangkep. Perhatosan sh ...
  • Discharging Counter monitor

    Ngawaskeun Counter monitor

    Umum JS> 8.JSY-8 ngaleupaskeun countr (didieu pondokna salaku * countera) disambungkeun handapeun arrester dina serial.tt dianggo pikeun ngarekod 1 kali operasi na tina arrester, JS8 type diterapkeun pikeun arrester 6KV-220KV. Lingkungan lingkungan bie kedah nyumponan sarat anu dibutuhkeun ku arrester. Kanggo pai ujian, luhurna henteu langkung ti 4000m, lingkunganana -40X- + 40 ° C. Kontra Ieu henteu tiasa dilebetkeun Dina tempat anu Kalebet bagian érosi gas sareng bagian Isolasi, polusi anu serius sareng ...
  • TLB Disconnector

    Panyambung TLB

    Salaku produk pendukung khusus pikeun arrester, anu sambung sambung sambung sambung sareng arrester. Nalika arrester ngagaduhan kasalahan naon, éta bakal beroperasi quicWy sareng ngantep arrester anu gagal dipisahkeun tina jaringan listrik, antukna, éta bakal masihan simbol disconnedion anu jelas, sahingga dasi mar> personance tenance bakal mendakan titik gagal sareng ngarobih arrester dina waktos. Dina panangan anu ottier, nalika panangkepan tiasa dianggo normal, panyambungna henteu jalan sareng dina kaayaan impedansi anu handap, ...
  • Three-phase Integrated Over-voltage Protector

    Tilu-fase Integrated Over-voltage Protector

    TBP-85type dugi ka kalebet 10kV anu dianggo dina kabinét tipe TBP-100W1 dugi ka na kalebet 10kV anu dianggo di luar tipe TBP-131 dugi ka na kalebet 10W anu dianggo dina kabinét Tbp-100w2type dugi ka kalebet 10kv anu dianggo di luar jenis TBP-150 pikeun panyalindungan titik nétral motor TBP-200 tipe 35kv dipaké dina kabinét TBP-310 tipe 35kv dipaké dina kabinét TBP-400W1 tipe 35KV dipaké di luar ruangan TBP-630W2 tipe 35kv dipaké di luar ruangan
  • Combined Type Zinc Oxide Lightning Arrester (over-voltage Protector)

    Gabungan Tipe Séng Oksida Élester Arrester (pelindung langkung-voltase)

    Jinis gabungan Pasee-phase gabungan gabungan overcoat seng oksida oksida, salah sahiji jinis naw ngalindungan alat-alat elsctric pikeun mayungan Isolasi istilah peralatan listrik langkung-voltase cilaka Jt ngabatesan langkung-voltase diantara fase anu épéktip bari ngawatesan langkung-voltase antara fase jeung taneuh. Éta dipaké pikeun pelindung vakum switchlno .ngadamel mesin listrik, kapasitor kompensasi konektor paralel, pembangkit listrik sareng gardu trafo sareng eo on. Anu ...
  • Drop-out Arresters

    Drop-out Nangkep

    Model Descripition Electrical Parameter Table of Product   Type RaJinfl votageaf syrtgm kV(r.mji) Rating voltage of llghtnbig arrestar kV(r.m.«) Continuous operating voltage kV(r.m.s)  DC reference voitaoa (U1mA) <kV LfiakAge currwrt under 0.75U1mA 屮 under the hwoftfutier >kV Rewduai voltaoge inderoFMitiiig impact curmt  Square wave throuatifiow C8p9cfty(2jns) High current Impact withstand AppDcationLocaiion YH5WS-10/30DL 6 10 8.0 15.0 30 26.8 3...
  • Zn Oxide Arrester Of Power Station Type

    Zn Oksidés Nu Ngarangkep Tipe Stasion Tenaga

    Service condlton Type MOA Dinilai voltase kV System nominal vohag® kV Continaus operatlori voitag «kV DCMInUlmA referensi pondok kY> Rssldual voltag ^ KV) ^ Squarewave current br | Mte wTOistand A High currant Impulse kA Stoep orrent imputse -3.8 / 13.5 3.8 3 3.2 7.2 14.5 13-5 11.5 200 65 YH5WZ-7.6 / 27 7.6 9 4.0 IM 31 27 23 YH5WZ-KM27 10 6 ao 14j4 31 27 23 YH5WZ -...
  • Porcelain Housed Metal-Oxide Surge Arrester

    Porseten Perumahan Metal-Oksida Panjerang Arrester

    MOA type Nominal voltage KV (rms) MoaR.V kV (rms) MCOV kV (mw) DC (U1mA)<KV (P) Nominal residual voltage >KV Rectangular cunrent ImpulM (2ms) A Weight H(mm) Remaik Y5WS1-3.0/17 3 3.8 2.0 7£ 17 75 2.0 205 Dfetrib- uton type Y5WS1-7.6^0 6 7.6 4.0 15 30 75 2.4 205 Y5WS1-12.7/50 10 12.7 6.6 25 50 75 2.7 246 Y5WS1-5.W17 3 5.D 3.5 7.5 17 75 2.0 205 Y5WS1-10/30 6 10 7.0 IS 30 75 22 206 Y5WS1-17/50 10 17 11...
  • Zn Oxide Arrester Of Distribution Type

    Zn Oxide Arrester Of Distribution Type

    MOA type System rater voltageKV(ms) MoaR.V kV (rms) MCOV kV (mw) DC (UlmA) <kV (P) Steep current impulse>KV Lighting current impulse>KV Switching current impose Rectangular current impulse (2ms) A High current Impute KA YH5WS-3.8/15 3 3.8 2 7.5 17.3 15 124 75 40 YH5WS-5/15 3 5 4 8 17.3 15 12.8 100 B5 YH5WS-7.6/30 6 7.6 4 15 34.5 30 25.5 75 40 YH5WS-1CV30 6 10 8 15 34.5 30 25.5 ...
  • Zn Oxide Anester Of Low Voltage Type

    Zn Oksida Anester Tipe Tegangan Rendah

    MOA typ System rater voitag kV(ma) MoaR.V kV(ms) MCOV kV (mw) DC (U1mA) vkV(p) Steep current impulae >kV lighting current Impulse >kV DC (U1mA) <kV(p) Rsctangular current Impulse (2ma)A High current ImpulM kA YH1.5W-G^a/1.3 0J2 0.28 0.24 0.6 1.3 75 25 YH1.5WQ5/2.B 0-3S 0-5 0.42 12 2.6 75 25