• sns01
  • sns03
  • sns02

Metal Claded Enclosed Type Switchgear (ditarik / Diperbaiki)

  • KYN28A-12 Metal-Claded Withdrawable AC Metal-Enclosed Switchgear

    KYN28A-12 Metal-Claded Withdrawable AC Metal-Enclosed Switchgear

    Jinis KYN28A-12 (Z) (GZS1) tipe logam-claded ditarikna AC metal-enclosed switchgear, éta cocog pikeun sistem kakuatan AC 50Hz tilu-fase, dianggo nampi sareng ngadistribusikaeun énergi listrik sareng ngendalikeun, ngajagi sareng ngawaskeun sirkuit. Produk ieu cocog sareng standar: GB3906 "Ganti-arus switchgear logam-dilampirkeun sareng controlgear pikeun tegangan anu dipeunteun di luhur 3.6kV sareng dugi ka kalebet 40.5kV", GB / T11022 "Spesifikasi umum pikeun switchgear sareng voltaseg ...
  • KYN28-24 Metal-Claded Withdrawable AC Metal-Enclosed Switchgear

    KYN28-24 Metal-Claded Withdrawable AC Metal-Enclosed Switchgear

    Saklar umum KYN28-24 switchgear mangrupikeun saperangkat peralatan distribusi kakuatan pikeun 24kV tilu-tahap AC 50Hz beus tunggal sareng sistem bagian beus tunggal. Hal ieu utamina dianggo pikeun pembangkit listrik, pembangkit listrik alit sareng sedeng pikeun ngirimkeun kakuatan, distribusi kakuatan perusahaan industri sareng pertambangan, sareng gardu sekundér sistem industri listrik pikeun pangendalian, perlindungan, sareng monitoring. Switchgear ieu cocog sareng DL / T404, IEC298, GB3906 sareng standar anu sanés. Éta ngagaduhan fungsi interlock pikeun nyegah ...
  • XGN-12 Fixed AC Metal-Enclosed Switchgear

    XGN-12 Ganti AC Metal-Enclosed Switchgear

    Jenderal XGN-12 kotak-jenis tetep AC logam-dikurung switchgear (disebut "switchgear"), cocog pikeun tegangan anu dipeunteun 3,6 ~ 12kV, 50Hz, dipeunteun ayeuna 630A ~ 3150A tilu-fase AC beus tunggal, beus dua, beus tunggal kalayan sistem bypass, Dipaké pikeun nampi sareng nyebarkeun énergi listrik. Éta tiasa nyumponan sarat tina sababaraha jinis pembangkit listrik, gardu (gardu) sareng perusahaan industri sareng pertambangan. Produk ieu saluyu sareng standar nasional GB3906 “Alternati ...
  • KYN61-40.5 Metal-Claded Withdrawable Type AC Metal-Enclosed Switchgear

    KYN61-40.5 Metal-Claded Withdrawable Type AC Metal-Enclosed Switchgear

    Jinis KYN61-40.5 tipe logam-claded tipe ditarikna AC metal-enclosed switchgear (anu disebatkeun "switchgear") utami dicirikeun ku panggunaan ZN85-40.5 pemutus sirkuit vakum anu terisolasi sareng mékanisme operasi spring di kabinet, sareng kabinet awak dirakit ku palapis baja palapis, anu ningkatkeun pas cocog sareng VCB sareng kabinet. VCB gampang dorong sareng tarik kaluar sareng silih gentoskeun ku penampilan anu saé, ...