• sns01
  • sns03
  • sns02

Switchgear Terisolasi Padet

  • Solid Insulated Core Unit

    Unit Inti Terpadu Padet

    a. Ketinggian: ≤4000m (Punten tangtukeun kaayaan nalika luhurna langkung luhur tibatan 1000m)
    b. Suhu sakitar: -40 ~ + 50 ℃; suhu rata-rata dina 24 jam ≤35 ℃.
    c. Kalembaban ambient: 24-jam Max. Rata-rata kalembaban relatif: 95%; Max bulanan. Rata-rata kalembaban relatif: 90%
    d. Kaayaan pamasangan: henteu aya gas anu ngabeledug sareng korosif di sakitar; teu aya geter telenges sareng dampakna dina situs pamasangan; tingkat polusi kirang tina GB / T5582 Kelas III.
    e. Inténsitas gempa: 9 derajat.
  • GVG-12 Solid Insulated Ring Network Switchgear

    GVG-12 Padet Terisolasi Ring Network Switchgear

    Ihtisar GVG-12 séri padet jaringan terisolasi switchgear mangrupikeun saklar insulated, pinuh disegel, bebas pangropéa. Sadaya bagian hirup voltase tinggi dibentuk ku bahan résin epoxy kalayan performa insulasi anu hadé, sareng interrupter vakum, sirkuit konduktif utama, dukungan insulasi, sareng sajabana sacara organik digabungkeun kana hiji, sareng unit fungsional disambungkeun ku busbar padet anu lengkep . Kusabab kitu, saklar switchgear henteu kapangaruhan ku ...