• sns01
  • sns03
  • sns02

Mékanisme Operasi

  • VSM-12 Series Permanent Magnetic Operating Mechanism

    Mékanisme Operasi magnét VSM-12 Series

    Mékanisme operasi magnét permanén VSM-12 nyaéta tilu-
    fase AC 50Hz, dipeunteun tegangan 12kV saklar jero rohangan. Kuring ngamuat perusahaan
    kalayan panilitian sareng pamekaran aktuator magnét permanén pikeun
    perusahaan industri sareng pertambangan, pembangkit listrik sareng fasilitas gardu salaku
    tujuan kontrol listrik sareng panyalindungan. Produk ngagaduhan reliabiliti tinggi sareng
    ciri umur panjang, khususna cocog pikeun sering dioperasikeun, sababaraha kali
    kaayaan pegatna, sapertos arus pondok di tempat éta.