• sns01
  • sns03
  • sns02

Asesoris kabel

  • HBLQ 12KV-17/50, 24KV-34/78 European Style Touchable Detachable Rear Arrester

    HBLQ 12KV-17/50, 24KV-34/78 Gaya Éropa Anu Kénging Ditangtoskeun Rear Arrester

    15/45 (50), 34/78 Gaya néwak anu tiasa dicabut gaya Éropa tiasa nyayogikeun panyalindungan overvoltage anu dipercaya pikeun sistem listrik. Laye semikonduktor luar, tina arrester tukang dijagaan mastikeun kasalametan pribadi pamasangan instalasi sareng perawatan sareng. Je uperation alat-alatna. Dina waktos anu sasarengan, sipat unik na anti-ultraviolet, anti sepuh, wate moisture nd uap-proof mastikeun jalan aman sareng dipercaya tina produk di lingkungan anu keras .. Gaya Éropa ...
  • 15KV-200APT Elbow Type Cable Joint

    15KV-200APT Siku Tipe Kabel Sendi

    Jinis gabungan siku PT dianggo pikeun sambungan anu lengkep insulated, pinuh tameng sareng disegel tina sisi tegangan luhur trafo JDZ12A-10R (salaku catu daya operasi atanapi perlindungan méteran pikeun mékanisme operasi listrik). Éta cocog pikeun kabel cross-bagian 35-120mm2. Éta insulated sapinuhna, pinuh tameng sareng produk pinuh disegel, sambungan plug-in pisan saderhana, sareng ngagaduhan alat anti-loosening anu dipercaya. Éta cocog pikeun kabel poliétilén 15kV kalayan bagian silang ...
  • JBK 12/24KV-630A European Style Touchable Detachable Rear Connector

    JBK 12 / 24KV-630A Panyambung Gaya Éropa Anu Henteu tiasa Dicabut

    Aplikasi * The 63OA Éropa; konektor n rea disambungkeun kana sambungan payun Éropa atanapi konektor tukang anu sanés kanggo nyayogikeun sirkuit sambungan branch le co 'nection (cabang). Éta henteu langsung nyambung kana korsi bushing sareng témbok bushing: tungtung cm na 'tiasa diblokir ku colokan insulasi. Éta ogé tiasa diperpanjang pikeun nyambungkeun konektor tukang gaya Éropa atanapi tukang-tukang tukang. * Cocog pikeun pamasangan jero ruangan sareng outdoor. * Tegangan Dipeunteun: 8.7 / 15kV, 18 / 24kV * Kontinyu ra ...
  • JB 12/24KV-630A European Style Touchable Detachable Front Joint

    JB 12 / 24KV-630A Gaya Éropa Anu Kénging tiasa Dicabut Sareng Hareup

    Aplikasi * Sambungkeun fase tunggal 厂 th th-ins ins hase insulated kabel kana trafo, switchgear, kotak cabang sareng alat-alat sanésna ngalangkungan (konektor prefabrikasi 30A. * Cocog pikeun: 、 d 『m sareng pamasangan luar. * Dipeunteun vc tabe: 8.7 / 15kV, 18 / 24kV * Kontinyu dipeunteun ayeuna 630A; (900A overload tiasa lepas pikeun 8 jam) * Extendable (JBK) konektor tukang atanapi (HBLQ) arrester surge series pikeun ngahontal instalasi multi-kanal atanapi nyayogikeun panyalindungan overvoltage. * Karakteristik kabel: - Tambaga ...
  • JYM 12/24KV-630A Insulating Cap

    JYM 12 / 24KV-630A Insulasi Cap

    Tutup insulasi 12 / 24kV 630A mangrupikeun aksésoris tina beus langsung, h nyayogikeun panutup insulasi pikeun bushing langsung sareng tutup tahan lebu sareng tahan lembab pikeun sendi anu haijed. Tutup insulasi 63 OA tiasa dipasang dina 630A bu , Lngs, susbars sareng alat gantung témbok. Nalika sambungan kabel sareng sambungan kabel disimpen pikeun toko cadang, v v anjeun moal disegel ku 630A topi insulasi. Keterangan Keterangan Struktur Ict Pluo 1. Cingék operasi: didamel tina logam beusi khusus, anu ...
  • DZJT 12/24KV-630A/1250A European Style Touchable Detachable T-Connector

    DZJT 12 / 24KV-630A / 1250A Gaya Éropa Henteu Bisa Dicabut T-Panyambung

    Tc。ector cocog sareng Qr ABB, Siemens, S (sareng mérek anu sanés; luhur atanapi handapeun saklar kabinet jaringan cingir nyaéta Elly insulated sareng Elly seacrc arc dua jinis, dijagaan sareng henteu dijagaan. Éta cocog sareng stop kontak standar saklar beban sareng ogé buleudan jangkar beureum sareng saklar. Pinuhna disegel sareng sambungan lengkep terisolasi sadar Qr saklar beban. 尸 rumit nyingkahan karusakan 比 tai disababkeun ku kakeunaan tegangan tinggi dina cuaca anu goréng. Cincin ncWork cabMct p laut Tc。cctor na ...
  • SZJT 12/24KV-630A/1250A European Style Touchable Detachable +-Connector

    SZJT 12 / 24KV-630A / 1250A Gaya Éropa Henteu Bisa Dicabut + -Connector

    + -Panyambung cocog 仿 r ABB, Siemens, S hneii er sareng mérek anu sanés; luhur atanapi handapeun saklar kabinet jaringan cincin 企 lly insulated 约 d Elly sea: 丄 r'ere mangrupikeun dua jinis, dijagaan sareng henteu dijaga. Éta cocog sareng stop kontak standar saklar beban sareng ogé buleud jangkar beureum sareng saklar. Pinuh disegel tur pinuh insulated sambungan sadar yén switch beban. □ sacara kompleks ngahindaran cacat ^ tal anu disababkeun ku kakeunaan tegangan tinggi dina cuaca anu goréng. Kabinet negro cincin: Fp 、 ...
  • MX 12/24KV-630A/1250A European Type Touchable Separable Busbar

    MX 12 / 24KV-630A / 1250A Éropa Tipe Henteu tiasa Disentuh Busbar Terpisah

    Sistem Busbar umum c 约 dianggo antara 12kV GIS switchL 、 batang 「batang, sambungan busbar pikeun jarak pusat minimum 280mm, cocog 如 山 e maksimal cunent 63) A, 1? 50A. Sistem busbar di luhur nganggo struktur crimping baud, sareng sambungan anu fléksibel henteu peka t。 七 e 卜> kasalahan kamari kabinet splicing. Busbar digabungkeun sareng réktor 63。 \ + -c 、 sareng konektor T. Éta dipasang dina stop kontak saklar sareng tiasa ngawujudkeun sambungan ”sababaraha saklar qad ...