• sns01
  • sns03
  • sns02
  • df

Pangalaman 20 Taun Dina Bidang Industri Éléktrik

Ghorit Electrical Co., Ltd. didirikeun taun 2000, ngahususkeun dina pembuatan, penjualan sareng jasa produk listrik tegangan tinggi.

Ghorit perenahna di NO. 111 Jalan Xinguang, Zona Industrial Xinguang, Kota Liushi, Propinsi Zhejiang, kalayan modal terdaftar 109,09 juta CNY, ngaliput lega langkung ti 9.800m2 sareng daérah pangwangunan langkung ti 16,000m2.

Tim Ghorit salawasna nyayogikeun solusi propésional numutkeun syarat konsumén.