• sns01
  • sns03
  • sns02

Modul & Mékanisme & Asesoris

  • Solid Insulated Core Unit

    Unit Inti Terpadu Padet

    a. Ketinggian: ≤4000m (Punten tangtukeun kaayaan nalika luhurna langkung luhur tibatan 1000m)
    b. Suhu sakitar: -40 ~ + 50 ℃; suhu rata-rata dina 24 jam ≤35 ℃.
    c. Kalembaban ambient: 24-jam Max. Rata-rata kalembaban relatif: 95%; Max bulanan. Rata-rata kalembaban relatif: 90%
    d. Kaayaan pamasangan: henteu aya gas anu ngabeledug sareng korosif di sakitar; teu aya geter telenges sareng dampakna dina situs pamasangan; tingkat polusi kirang tina GB / T5582 Kelas III.
    e. Inténsitas gempa: 9 derajat.