• sns01
  • sns03
  • sns02

Panyebaran Sirkuit LuarVakum

  • Zw32-40.5 Outdoor Hv Vacuum Circuit Breaker

    Zw32-40.5 Panyebaran Sirkuit Vakum Hv Luar

    ◆ Gunakeun Kaayaan 1. Suhu sakitar: -30 ℃ ~ + 60 ℃; 2.Altitude: ≤3000m; 3. Kecepatan angin: ≤34m / s; 4. Kelas polusi: ≤IV. 5. Suhu gudang: -40 ℃ ~ + 85 ℃. ◆ Parameter Téknis Utami NO. Item Unit Value 1 dipeunteun voltase kV 40.5 2 1min frékuénsi daya tahan voltase kV 95 3 dorongan kilat tahan voltase kV 185 4 dipeunteun frékuénsi Hz 50 5 dipeunteun ayeuna A 630,1250, 1600 6 dipeunteun circuit pondok megatkeun kA ayeuna 20, 25, 31.5 7 dipeunteun ngadamel sirkuit pondok ayeuna (puncak) kA 50, ...
  • ZW32-12 Series Outdoor High Voltage Vacuum Circuit Breaker (Recloser)

    ZW32-12 Series outdoor High Voltage Vacuum Circuit Breaker (Recloser)

    ZW32-12 outdoor vakum circuit circuit breaker mangrupikeun 3-phase AC 50Hz 12kV peralatan saklar outdoor ♦ Cara instalasi: tiang dipasang; ♦ mékanisme operasi: mékanisme operasi spring sareng mékanisme operasi magnét permanén; ♦ Tipe kutub: luhur-handap Dole hiji-sapotong tihang, tihang dipasang; ♦ Aplikasi: gardu 12kV luar, pembangkit listrik. ♦ Operasi jinis manual, listrik, kadali jauh. Standar Produk ♦ IEC62271-100 Switchgear Tegangan Tinggi sareng Controlgear Bagian 100: AC Circuit-breakers ♦ GB198 ...
  • ZW32-24 Series Outdoor High Voltage Vacuum Circuit Breaker (Recloser)

    ZW32-24 Series outdoor High Voltage Vacuum Circuit Breaker (Recloser)

    ZW32-24 outdoor HV vakum circuit breaker mangrupikeun 3-phase AC 50Hz 24kV outdoor switch peralatan ♦ Cara instalasi: tiang dipasang; ♦ mékanisme operasi: mékanisme operasi spring sareng mékanisme operasi magnét permanén; ♦ Tipe kutub: kutub terpadu; ♦ Aplikasi: gardu 24kV luar, pembangkit listrik. ♦ Jinis operasi, manual, listrik, kadali jauh. Standar Produk ♦ IEC62271-100 Switchgear Tegangan Tinggi sareng Controlgear Bagian 100: AC Circuit-breakers ♦ GB1984 Voltage AC High Circuit-break ...
  • ZW7-40.5 Series Outdoor High Voltage Vacuum Circuit Breaker (Recloser)

    ZW7-40.5 Series outdoor High Voltage Vacuum Circuit Breaker (Recloser)

    ZW7-40.5 ker rohangan vakum circuit breaker mangrupikeun 3-fase AC 50Hz 40.5kV alat switch outdoor. ♦ Cara instalasi: instalasi pondasi; ♦ Mékanisme operasi: mékanisme operasi spring sareng mékanisme operasi éléktromagnétik; ♦ Bahan kutub: karét silikon, keramik; ♦ Aplikasi: gardu luar 33kV, pembangkit listrik. ♦ trafo ayeuna: pamasangan internal, pamasangan éksternal. Standar Produk ♦ IEC62271-100 Switchgear Tegangan Tinggi sareng Controlgear Bagian 100: AC Circuit-brea ...
  • ZW20-12 Series Outdoor High Voltage Vacuum Circuit Breaker

    ZW20-12 Series outdoor High Voltage Vacuum Circuit Breaker

    ZW20-12 outdoor HV vakum circuit breaker mangrupikeun 3-phase AC 50Hz 12kV peralatan saklar outdoor ♦ Cara pamasangan: tiang dipasang; ♦ Tipe kutub: kutub terpadu; ♦ Aplikasi: gardu 12kV luar, pembangkit listrik. ♦ Jinis operasi: manual, listrik, kadali jauh. Kaayaan Lingkungan ♦ Luhur: <2000m; ♦ Hawa hawa: -40 ° C 〜 + 40 ° C; parobahan suhu sadidinten <25 ° C; ♦ Laju angin <35m / s; ♦ Tingkat najis: IV; ♦ Tempat pamasangan: Teu aya seuneu, bahaya ledakan, korosi kimia parah ...