• sns01
  • sns03
  • sns02

Panyebaran Sirkuit Vakum Indoor

  • ZN85-40.5 Series Indoor High Voltage Vacuum Circuit Breaker

    ZN85-40.5 Runtuyan Voltage Voltage Circuit Breaker Dina Ruangan

    ZN85-40.5 hp vakum circuit circuit breaker mangrupikeun 3-phase AC 50Hz 40.5kV alat-alat switch jero rohangan. ♦ Cara pamasangan: jenis anu tiasa ditarik; ♦ Mékanisme operasi: mékanisme operasi spring; ♦ Tipe kutub: tihang dirakit, tihang anu dipasang; ♦ Aplikasi: switchgear KYN61-40.5. ♦ Colokkeun sékundér: 58 pin, 64 pin. Kaayaan Lingkungan ♦ Suhu sekitar: -15r ~ + 40r ; ♦ Ketinggian: <1000m; ♦ Kalembaban relatif: rata-rata harian <95%, rata-rata bulanan <90% ; ♦ Inténsitas gempa: <8 tingkat; ♦ Pla ...
  • VSG-24 Series Indoor High Voltage Vacuum Circuit Breaker

    VSG-24 Series Voltage High Voltage Circuit Breaker

    VSG-24 vakum vakum circuit circuit breaker mangrupikeun 3-phase AC 50Hz 24kV peralatan saklar jero rohangan ♦ Mékanisme operasi: mékanisme operasi spring; ♦ Tipe kutub: tihang dirakit: tihang anu dipasang; ♦ jarak fase-to-fase: 275mm; Kaayaan Lingkungan ♦ Suhu sekitar: -15 ° C 〜 + 40 ° C; ♦ Luhurna: <1000m; ♦ Kalembaban relatif: rata-rata harian <95%, rata-rata bulanan <90% ; ♦ Inténsitas gempa: <8 tingkat; ♦ Tempat tanpa seuneu, bahaya ledakan, kotor serius, korosi kimia, sapertos wel ...
  • VSG-12 Series Indoor High Voltage Vacuum Circuit Breaker

    VSG-12 Series Voltage High Voltage Circuit Breaker

    VSG-12 pemutus sirkuit vakum HV jero rohangan mangrupikeun 3-fase AC 50Hz 12kV alat-alat switch jero rohangan. ♦ Cara pamasangan: jenis anu tiasa ditarik, tipe tetep; ♦ Mékanisme operasi: mékanisme operasi spring; ♦ Tipe kutub: tihang dirakit, tihang anu dipasang; ♦ Jarak fase-ka-fase: 150mm, 210mm, 275mm; Kaayaan Lingkungan ♦ Suhu sekitar: -15r ~ + 40r ; ♦ Ketinggian: <1000m; ♦ Kalembaban relatif: rata-rata harian <95%, rata-rata bulanan <90% ; ♦ Inténsitas gempa: <8 tingkat; ♦ Tempat tanpa seuneu, ...
  • VS1-24 Series Indoor High Voltage Vacuum Circuit Breaker

    VS1-24 Series Voltage High Voltage Circuit Breaker

    VS1-24 rohangan vakum sirkuit vakum breaker mangrupikeun 3-fase AC 50Hz 24kV alat saklar jero rohangan ♦ Cara pamasangan: jenis anu tiasa ditarik, jinis anu tetep, tipe anu dipasang di sisi; ♦ mékanisme operasi: mékanisme operasi spring sareng mékanisme operasi magnét permanén; ♦ Tipe kutub: tihang dirakit, tihang anu dipasang; ♦ Aplikasi: sw.tchgear KYN28-24, XGN-24. ♦ Colokkeun sékundér: 58 pin, 64 pin. Standar Produk ♦ IEC62271-100 Switchgear Tegangan Tinggi sareng Controlgear Bagian 100: AC Circuit-breakers ♦ GB1984 High Vol ...
  • VS1-12 Series Indoor High Voltage Vacuum Circuit Breaker

    VS1-12 Series Voltage High Voltage Circuit Breaker

    VS1-12 rohangan vakum circuit breaker AC mangrupikeun 3-phase AC 50Hz 12kV alat-alat switch jero rohangan. ♦ Cara pamasangan: jenis anu tiasa ditarik, jinis tetep, jinis dipasang sisi; ♦ Mékanisme operasi: mékanisme rating ope ope, mékanisme operasi magnét permanén; ♦ Tipe kutub: tihang dirakit, tihang anu dipasang; ♦ Aplikasi: switchgear KYN28-12, XGN-12. ♦ Colokkeun sékundér: 58 pin, 64 pin. Standar Produk ♦ IEC62271-100 Switchgear Tegangan Tinggi sareng Controlgear Bagian 100: AC Circuit-breakers ♦ GB1984 High Vol ...
  • ZN12-12/40.5 Series Indoor High Voltage Vacuum Circuit Breaker

    ZN12-12 / 40.5 Runtuyan Voltage Voltage Circuit Breaker

    ZN12-12 / 40.5 vakum AC vakum circuit breaker mangrupikeun 3-phase AC 50Hz 12kV / 40.5KV alat-alat switch jero rohangan. ♦ Cara pamasangan: jenis anu tiasa ditarik, tipe tetep; ♦ Mékanisme operasi: mékanisme peringkat ope ope; ♦ Aplikasi: switchgear GBC-35, JYN1-35. Kaayaan Lingkungan ♦ Suhu sekitar: -25 ^ ~ + 40 ^; ♦ Luhurna: <1000m; ♦ Kalembaban relatif: rata-rata harian <95%, rata-rata bulanan <90% ; ♦ Inténsitas gempa: <8 tingkat; ♦ Tempat tanpa seuneu, bahaya ngabeledug, kotor serius, ...
  • VSG-24 Series Indoor High Voltage Vacuum Circuit Breaker

    VSG-24 Series Voltage High Voltage Circuit Breaker

    VSG-24 series lateral type lateral voltage high voltage vakum circuit breaker dilarapkeun ka tilu-fase AC 50 (60) sistem kakuatan Hz 24KV, anu tiasa dianggo pikeun ngagentos beban ayeuna, arus overload sareng arus sesar di perusahaan industri sareng pertambangan, pembangkit listrik, gardu trafo sareng cocog pikeun sering operasi waktos Éta ogé lumaku pikeun proyék-proyék, salaku pembangkit listrik, sistem listrik, petrifaction, metalurgi, metro, sindrom, wangunan, sareng sajabana Kaayaan Lingkungan ♦ Suhu sekitar: ...