• sns01
  • sns03
  • sns02

VSG-24 Series Voltage High Voltage Circuit Breaker

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

VSG-24 pemutus sirkuit vakum HV jero rohangan mangrupikeun 3-peralatan AC 50Hz 24kV switch jero rohangan

♦ Mékanisme operasi: mékanisme operasi spring;

♦ Tipe kutub: tihang dirakit tihang ditancebkeun;

♦ jarak fase-to-fase: 275mm;

Kaayaan Lingkungan

♦ Suhu ambient: -15 °C ~+ 40 ° C;

♦ Luhurna: <1000m;

♦ Kalembaban relatif: rata-rata unggal dinten <95%, rata-rata bulanan <90%;

♦ Inténsitas lini: <8 tingkat;

♦ Tempat tanpa seuneu, bahaya ledakan, kotor serius, korosi kimia, ogé geter sengit.

Parameter Téknis utami

Henteu

Barang

Unit

Nilai

1 Dipeunteun tegangan

kV

24

2 Frékuénsi kakuatan 1 mnt tahan tegangan

65

3 Dihaturkeun petir dorongan tahan tegangan

125

4 Dipeunteun frékuénsi Hz

50/60

5 Dipeunteun ayeuna /

630, 1250, 1600, 2000, 2500,3150

6 Dipeunteun arus pondok megatkeun arus

kA

25, 31.5

7 Dinilai sirkuit pondok ayeuna (puncak)

63, 80

8 Dipeunteun waktos pondok tahan ayeuna

25, 31.5

9 Dipeunteun nilai puncak tahan ayeuna

63, 80

10 Dipeunteun durasi circuit pondok S

4

11 Dipeunteun sekuen operasi

O-0.3s-CO-180s-CO

12 Frékuénsi kakuatan circuit sekundér tahan voltase (1min) V

2000

13 Dipeunteun tunggal / mundur-ka-balik bank kapasitor ngarusak ayeuna

kA

630

14 Wanci putus Ibu

20 〜50

1 ; Waktos muka

35-70

16 Hirup mékanis

kali

10000

17

Kahirupan listrik

Kelas E2

18

Kakuatan motor panyimpenan énergi

W

90

19

Kontrol tegangan suplai kakuatan V

AC / DC110 / 220

Struktur Umum Gambar sareng Ukuran Pamasangan (unit: mm)

Tipe kaluar

jrt

Dipeunteun ayeuna (A)

630

1250

1600

Dinilai arus circuit break pondok (kA)

25, 31.5

25, 31.5

31.5

Ukuran kontak tetep (mm)

035

049

055

Jarak fase-ka-fase (mm)

275


  • Saméméhna:
  • Teras: