• sns01
  • sns03
  • sns02

VS1-24 Series Voltage High Voltage Circuit Breaker

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

VS1-24 rohangan vakum sirkuit vakum breaker mangrupikeun 3-fase AC 50Hz 24kV alat switch jero rohangan

♦ Cara pamasangan: jenis anu tiasa ditarik, jinis tetep, jinis dipasang sisi;

♦ mékanisme operasi: mékanisme operasi spring sareng mékanisme operasi magnét permanén;

♦ Tipe kutub: tihang dirakit, tihang anu dipasang;

♦ Aplikasi: sw.tchgear KYN28-24, XGN-24.

♦ Colokkeun sékundér: 58 pin, 64 pin.

dsv

Standar Produk

♦ IEC62271-100 Tegangan Tinggi Switchgear sareng Controlgear Bagian 100: AC Circuit-breakers

♦ GB1984 Tegangan Tinggi AC Circuit-breakers

♦ GB / T11022 Spesifikasi umum pikeun Switchgear sareng voltase Controlgear-tegangan tinggi

♦ JB / T 3855 Tegangan Tinggi AC Vakum Circuit-breakers

♦ DL / T402 Spésifikasi AC-Circuit-breakers tegangan tinggi

Kaayaan Lingkungan

♦ Suhu ambient: -15 ° C ~ + 40 ° C;

♦ Luhurna: <1000m;

♦ Kalembaban relatif: rata-rata unggal dinten <95%, rata-rata bulanan <90%;

♦ Inténsitas lini: <8 tingkat;

♦ Tempat tanpa seuneu, bahaya ledakan, kotor serius, korosi kimia, ogé geter sengit.

Parameter Téknis utami

Henteu

Barang

Unit

Nilai

1 Dipeunteun tegangan

kV

24

2 Frékuénsi kakuatan 1 mnt tahan tegangan

65

3 Dihaturkeun petir dorongan tahan tegangan

125

4 Dipeunteun frékuénsi Hz

50

5 Dipeunteun ayeuna A

630, 1250, 1600, 2000, 2500,

3150

6 Dipeunteun arus pondok megatkeun arus

kA

20, 25, 31.5

7 Ratea ngadamel sirkuit pondok ayeuna (puncak)

50, 63, 80

3 Dipeunteun waktos pondok tahan ayeuna

20, 25, 31.5

9 Dipeunteun nilai puncak tahan ayeuna

50, 63, 80

10

Dipeunteun durasi circuit pondok

S

4

11

Dipeunteun sekuen operasi

0-0.3s-C0-180s-C0

0-180s-C0-180s-C0 (50kA)

12

Dipeunteun nutup kabel nutup ngecas ayeuna

A

31.5

13

Dipeunteun nomer putus arus pondok

Jaman

50 (30 pikeun 40kA, 20 pikeun 50kA)

 

Henteu

Barang

Unit

Nilai

14

Wanci putus

Ibu

<80

15

Hirup mékanis

Jaman

10000

16

Pemutus sirkuit saluyu sareng klasifikasi kahirupan listrik

Kelas E2

17

Pemutus sirkuit saluyu sareng klasifikasi muka sareng nutup kamampuan ayeuna

Kelas C2

18

Diidinan kumulatif ngagem ketebalan tina kontak pindah sareng kontak tetep mm

3

19

Reresihan antara kontak kabuka mm

14 ± 1

20

Ngalangkungan perjalanan mm

3,5 ± 1

21

Laju nutup rata-rata Ibu

0,7 ± 0,2

22

Laju muka rata-rata Ibu

1,4 ± 0,2

23

Waktu nutup (tegangan anu dipeunteun) Ibu

35-70

24

Waktos muka (tegangan anu dipeunteun) Ibu

20-50

25

Kontak waktos bouncing nutup Ibu

<2

26

Tilu fase ngabuka sareng nutup Asynronismeu Ibu

<2

27

Unggal fase résistansi sirkuit konduktif uQ

<50 (630A) <45 (1250A) <35 (1600-2000A) <25 (2500-3150A)

28

Fase ka fase jarak sentral mm

210, 275

29

Tekanan kontak N

2400 ± 200 (20kA; 25kA)

3100 ± 200 (31.5kA)

30

Hubungi bukaan rebound range mm

<2.5

31

Dipeunteun tegangan operasi V

AC / DC110 / 220

32

Dipeunteun arus damel A

1.1 (AC / DC 220V)

3.3 (AC / DC 110V)

33

Kakuatan motor panyimpenan énergi W

70

34

Tegangan motor panyimpenan énergi V

DC 220 / DC110

35

Waktos neundeun énergi

Ibu

<10

Catetan: nalika ayeuna 4000A atanapi 5000A, kedah dipaksakeun hawa.

Struktur Umum Gambar sareng Ukuran Pamasangan (unit: mm)

Tipe kaluar

jty

Jarak fase-ka-fase 275mm.

Tipe dibereskeun

sdf

Jarak fase-ka-fase 210mm.

df

Jarak fase-ka-fase 275mm.

Tipe dipasang sisi

fgn

n

Jarak fase-ka-fase 275mm.


  • Saméméhna:
  • Teras: