• sns01
  • sns03
  • sns02

VSG-24 Series Voltage High Voltage Circuit Breaker

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

VSG-24 series lateral type lateral voltage high voltage vakum circuit breaker manglaku ka tilu-tahap AC 50 (60) sistem kakuatan Hz 24KV, anu tiasa dianggo pikeun ngagentos beban ayeuna, arus overload sareng arus sesar di perusahaan industri sareng pertambangan, pembangkit listrik, gardu trafo sareng cocog pikeun sering operasi waktos Éta ogé lumaku pikeun proyék-proyék, salaku pembangkit listrik, sistem kakuatan, petrifaction, metalurgi, metro, sindrom, wangunan, jsb.

Kaayaan Lingkungan

♦ Suhu ambient: -10 °C- + 40 °C;

♦ Luhurna: <1000m;

♦ Kalembaban relatif: rata-rata unggal dinten <95%, rata-rata bulanan <90% ;

♦ Inténsitas lini: <8 tingkat;

♦ Tempat tanpa seuneu, bahaya ledakan, kotor serius, korosi kimia, ogé geter sengit.

Parameter Téknis utami

Henteu

Barang

Unit

Nilai

1 Dipeunteun tegangan kV

24

2 Frékuénsi kakuatan 1 mnt tahan tegangan

65

3 Dihaturkeun petir dorongan tahan tegangan

125

4 Dipeunteun frékuénsi Hz

50

5 Dipeunteun ayeuna A

630, 1250

6 Dipeunteun arus pondok megatkeun arus

kA

25, 31.5

7 Dinilai sirkuit pondok ayeuna (puncak)

63, 80

8 Dipeunteun waktos pondok tahan ayeuna

25, 31.5

9 Dipeunteun nilai puncak tahan ayeuna

63, 80

10 Dipeunteun durasi circuit pondok s

4

11 Dipeunteun sekuen operasi

O-0.3s-CO-180s-CO

12 Frékuénsi kakuatan circuit sekundér tahan voltase (1min)

V

2000

13 Dipeunteun sing e / back-to-back capacitor bank ngalanggar arus

kA

630/400

Wanci putus Ibu

20 〜50

1? Waktos muka

35 〜70

16 Hirup mékanis

kali

10000

17

Kahirupan listrik

Kelas E2

18

Diidinan kumulatif ngagem ketebalan tina kontak pindah sareng kontak tetep mm

3

19

Reresihan antara kontak kabuka mm

13 ± 1

20

Ngalangkungan perjalanan mm

3 ± 1

 

Henteu

Barang

Unit

Nilai

21

Laju nutup rata-rata

Ibu

0.6〜1.0

22

Laju muka rata-rata

Ibu

0.9〜1.7

23

Tegangan motor panyimpenan énergi V

DC 220 / DC110

24

Kakuatan motor panyimpenan énergi W

90

25

Kontak waktos bouncing nutup

Ibu

<2

26

Tilu fase ngabuka sareng nutup Asynronismeu

Ibu

<2

27 Unggal fase résistansi sirkuit konduktif

uQ

<45 (630A); <35 (1250A)

28 Tekanan kontak N

3100 〜3 ″。

29 Ngecas waktos s

<15

Gambar sareng Pamasangan Struktur Umum (unit: mm)

mgh (1)

mgh (2)

A

B

C

210

550

901

230

600

941

275

650

1031


  • Saméméhna:
  • Teras: