• sns01
  • sns03
  • sns02

Transformer Substation

  • XGW-12 Box-type Switching Station(Ring Main Unit)

    XGW-12 Box-type Switching Station (Ring Main Unit)

    Tinjauan Produk 10KV stasiun switching luar, utamina dianggo dina catu daya sareng sistem distribusi kalayan tegangan 12kV sareng dipeunteun frékuénsi 50Hz, ngagaduhan fungsi ngahubungkeun, mindahkeun sareng nyebarkeun énergi listrik. Parabotna ngagaduhan kaunggulan kinerja anu saé, desain standar, penampilan anu éndah, tahan korosi, volume alit, aman sareng dipercaya, struktur kompak, fleksibel sareng merenah. Éta tiasa dioperasikeun ku listrik atanapi manual, sareng tiasa ngawujudkeun ...
  • YB-12/0.4 Outdoor Prefabricated Substation (European type)

    YB-12 / 0.4 Substasi Prefabrikasi Luar (tipe Éropa)

    Tinjauan YB □ -12 / 0.4 séri gardu prefabrikasi ngagabungkeun alat-alat listrik tegangan tinggi, trafo, sareng alat-alat listrik voltase handap kana set alat-alat distribusi listrik anu kompak, anu dianggo di gedong-gedong perkotaan, wangunan perkotaan sareng padesaan, padumukan daérah, zona pangembangan téknologi luhur, pabrik leutik sareng sedeng, tambang sareng kebon minyak, sareng tempat pangwangunan samentawis dianggo pikeun nampi sareng nyebarkeun énergi listrik dina ngadistribusikaeun ...