• sns01
  • sns03
  • sns02

ZN85-40.5 Runtuyan Voltage Voltage Circuit Breaker Dina Ruangan

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

ZN85-40.5 hp vakum circuit circuit breaker mangrupikeun 3-phase AC 50Hz 40.5kV alat-alat switch jero rohangan.

♦ Cara pamasangan: jenis anu tiasa ditarik;

♦ Mékanisme operasi: mékanisme operasi spring;

♦ Tipe kutub: tihang dirakit, tihang anu dipasang;

♦ Aplikasi: switchgear KYN61-40.5.

♦ Colokkeun sékundér: 58 pin, 64 pin.

Kaayaan Lingkungan

♦ Suhu ambient: -15r ~ + 40r;

♦ Luhurna: <1000m;

♦ Kalembaban relatif: rata-rata unggal dinten <95%, rata-rata bulanan <90%;

♦ Inténsitas lini: <8 tingkat;

♦ Tempat tanpa seuneu, bahaya ledakan, kotor serius, korosi kimia, ogé geter sengit.

Parameter Téknis utami

Henteu

Barang

Unit

Nilai

1

Dipeunteun tegangan

kV

40.5

2

Dipeunteun ayeuna

A

1250 1600, 2000, 2500

3

Dipeunteun arus pondok megatkeun arus

kA

25, 31.5

4

Arus dinamis (puncak)

63, 80

5

4-ayeuna stabilitas termal

25, 31.5

6

Dinilai sirkuit pondok ayeuna (puncak)

63, 80

7

Dipeunteun nomer putus arus pondok

Jaman

20

8

Dipeunteun sekuen operasi

O-0.3s-CO-180s-CO

9

Frékuénsi kakuatan 1 mnt tahan tegangan

kV

95

10

Dihaturkeun petir dorongan tahan tegangan

185

11

Hirup mékanis

Jaman

10000

12

Dinilai kapasitor tunggal switching bank ayeuna

A

630

13

Dipeunteun deui-ka-balik kapasitor bank ayeuna

400

14

Tegangan motor panyimpenan énergi

V

AC / DC 220/110

15

Kakuatan motor panyimpenan énergi

W

<230

16

Waktos neundeun énergi

s

<15

17

Tegangan Ratea tina nutup / coil pembukaan

V

DC 220/110

18

Dipeunteun ayeuna tina nutup / coil pembukaan

A

1.05 (110V) 0.96 (220V)

19

Reresihan antara kontak kabuka mm

20 ± 2

20

Kontak perjalanan

7,5 ± 1,5

21

Tilu fase ngabuka sareng nutup Asynronismeu

Ibu

<2

22

Kontak waktos bouncing nutup

<3

23

Résistansi sirkuit utama (henteu kalebet panangan kontak)

卩 Q

<40

Struktur Umum Gambar sareng Ukuran Pamasangan (unit: mm)

♦ Tarik kaluar tipe tiang dipasang

sd

♦ Tarik kaluar tihang anu dipasang

wef


  • Saméméhna:
  • Teras: