• sns01
  • sns03
  • sns02

Pindah MV

  • FZW32-24 Series Outdoor High Voltage Isolating Vacuum Load Break Switch

    FZW32-24 Series outdoor High Voltage Isolating Vacuum Load Break Switch

    1. Outline FZW32-24 type outdoor high voltage isolating vakum putus beban saklar mangrupikeun jinis saklar beban anu anyar anu mangrupikeun integrasi pangalaman dewasa tina saklar beban anu aya domestik sareng desain téknologi canggih jaba. Switch break break ieu diwangun ku disconnector, interrupter vakum sareng mékanisme operasi sareng bagian sanésna. Ku ngagunakeun prinsip interrupter vakum, kalayan kamampuan panahan anu kuat, kinerja anu dipercaya, umur panjang, volume alit, henteu bahaya ngabeledug, ...
  • GW-12 Outdoor AC HV Disconnect Switch

    GW-12 outdoor AC HV Pegatkeun sambungan

    GW □ -12outdoor AC HV putuskeun sambungan (pegatkeun sambungan pikeun pondok ieu) dianggo dina sistem kakuatan listrik kalayan dipeunteun frékuénsi 50Hz, dipeunteun tegangan 12kV, utamina pikeun ngadamel atanapi ngarusak sirkuit handapeun garis anu nyayogikeun tegangan dina alat-alat sistem distribusi tegangan tinggi di luar. Ngaléngkahkeun sambungan jenis anti polusi sacara épéktip tiasa ngabéréskeun flash kokotor nalika dioperasikeun pikeun nyumponan pasaratan pangguna di daérah anu seueur tercemar.
  • GW9-24 Outdoor AC HV Disconnect Switch

    GW9-24 Luar AC HV Pegatkeun sambungan

    GW9-24 (W) séri outdoor HV putus sambungan mangrupikeun struktur kutub tunggal, anu dianggo pikeun muka atanapi nutup sirkuit handapeun tegangan tapi kaayaan henteu aya beban dina sistem listrik luar 24kV. Éta parantos ngaitkeun draw hook sareng alat ngonci nyalira, sareng operasi pangaruh sareng insulate hook-stick. Langkung seueur deui, jenis anti polusi ngalih sacara épéktip tiasa ngabéréskeun lampu kilat kusabab polusi nalika operasi saklar sambungan janten pikeun nyumponan sarat pangguna di daérah anu tercemar parah.
  • GW5-40.5 DISCONNECT SWITCH

    GW5-40.5 BUBUKA SWITCH

    GW5-40.5 outdoor high volt disconnect switch digunakeun pikeun ngadamel atanapi ngarusak sirkuit tegangan tinggi dina tegangan 40.5kV, sistem AC 50 / 60Hz. Éta tiasa muka sareng nutup kapasitansi alit sareng arus induktif.
  • GW4-40.5 DISCONNECT SWITCH

    GW4-40.5 BUBUKA SWITCH

    GW4 tipe sambungan kabel tegangan tinggi sambungan sambungan anu saluyu sareng sarat dina GB1985-2004 AC-tegangan AC Luhurna Nyambungkeun sareng Saklar Earthing, IEC62271-102: 2002AC Nyambungkeun saklar sareng Earthing Switches, sareng IEC60694: 1996 Klausa umum pikeun Switchgear tegangan tinggi sareng Alat Kontrol.
  • GN30-12(D) Series  Indoor High Voltage Disconnect Switch

    GN30-12 (D) Seri Puter Pareuman Tegangan Tinggi

    GN30-12 (D) putus sambungan mangrupikeun alat listrik jero rohangan anu dipeunteun tegangan 12kV, tilu-tahap AC50 / 60Hz. Hal ieu dipaké pikeun nyéépkeun sareng mindahkeun arus pikeun aparat listrik HV dina kaayaan anu gaduh voltase sareng henteu aya beban. Saklar nerapkeun kontak gerak puter anu dipasang dina switchgear kalayan gampang. Ieu
    ngadopsi témbok ngalangkungan pamasangan ogé
  • FZW32-40.5(RD) Series Outdoor High Voltage Vacuum Load Break Switch

    FZW32-40.5 (RD) Runtuyan Voltage High Vacuum Load Break Switch

    FZW32-40.5 outdoor AC voltase tinggi pegatkeun vakum beban putus saklar mangrupikeun produk énggal nyoko kana pangalaman produksi anu parantos dirobih di jero negeri anu canggih sareng téknologi canggih di luar negeri pikeun ngarancang sareng man ufact ire. saklar break load diwangun ku pisau sambung, interrupter vakum sareng mékanisme operasi. arc extinguishing vakum, aya manfaat salaku kamampuan arc extinguishing kuat, kinerja dipercaya, umur panjang, volume leutik, henteu bahaya ngabeledug sareng henteu polusi pikeun envir ...
  • GN19-12(C) Series  Indoor High Voltage Disconnect Switch

    GN19-12 (C) Serial Tegangan Jero rohangan Pegatkeun sambungan

    GN19-12 (C) saklar sambungan kabel HV jero rohangan dilarapkeun ka sistem kakuatan tina tegangan 12kV, AC 50 / 60Hz. Éta dilengkepan mékanisme operasi manual CS6-1 sareng dianggo pikeun ngarobih sareng ngadamel sirkuit dina kaayaan henteu dimuat. Aya jinis polusi tambahan, jinis ketinggian tinggi sareng jenis nunjukkeun kakuatan.
  • PGS Series Outdoor High Voltage SF6 Load Break Switch

    PGS Series outdoor High Voltage SF6 Beban Ngalihkeun saklar

    PGS-630A tiang dipasang beban putus saklar dianggo pikeun megatkeun tegangan anu dipeunteun 12/24 / 40.5kV, dipeunteun 630A ayeuna, 50 / 60Hz sistem distribusi kakuatan, nutup arus beban sareng arus beban tina sistem kakuatan, éta tiasa misahkeun otomatis lagu bagian tina distribusi kakuatan anu lumangsung kasalahan. Saklarna cocog sareng pengontrol éléktronik anu nganggo téknologi pang anyarna. Saklar gaduh mode manual, motor, operasi jauh. Controller éléktronik bakal dipasang dina jero stainles ...
  • FZW32-12 Series Outdoor High Voltage Disconnecting Vacuum Load Break Switch

    FZW32-12 Series outdoor High Voltage Disconnecting Vacuum Load Break Switch

    1. Outline FZW32-12 type outdoor high voltage disconnecting vakum break break switch mangrupikeun jinis switch switch anu énggal anu mangrupikeun integrasi pangalaman dewasa tina saklar beban anu aya domestik sareng desain téknologi canggih jaba. Switch break break ieu diwangun ku disconnector, interrupter vakum sareng mékanisme operasi sareng bagian sanésna. Ku ngagunakeun prinsip interrupter vakum, kalayan kamampuan panahan anu kuat, kinerja anu dipercaya, umur panjang, volume alit, henteu ngabeledug ...
  • FZRN21-40.5 Indoor High Voltage Air Load Break Switch

    FZRN21-40.5 Saklar Tanggungan Beban Udara Tegangan Dina Ruangan

    Kaayaan lingkungan 1. Altitud: 1000m; 2. Suhu sakitar: -40 ~ + 40 ℃; 3. Kalembaban relatif: sapopoé rata-rata 95%, rata-rata bulanan 90%; 4. Inténsitas lini: 8 derajat; 5. Kelas polusi: gelar II. Parameter téknis NO. Barang Nilai Unit 1 Dinilai tegangan kV 40.5 2 Dihaturkeun frékuénsi Hz 50 3 arus dipeunteun maksimum sekering A 63 4 1min frékuénsi daya tahan voltase kV 95/110 5 Impuls kilat pikeun tahan kV volt 185/215 6 Peunteun Peunteun tahan KA ayeuna 50 7 .. .
  • FZN25-12 Series Indoor High Voltage Vacuum Load Break Switch

    FZN25-12 Series Voltage High Vacuum Load Break Switch

    FZN25-12 rohangan vakum vakum break break switch 3-phase AC 50Hz 12kV switch switch indoor .. ♦ Mékanisme operasi: mékanisme operasi spring, jinis manual sareng jinis listrik anu sayogi; ♦ Jinis operasi: operati katuhu dina operasi kénca d; ♦ arah Operasi: operasi kénca, operasi katuhu; ♦ Aplikasi: switchgear 12kv jero rohangan. Kaayaan Lingkungan ♦ Suhu sekitar: -25 ° C 〜 + 40 ° C; ♦ Altitude: <1000m (luhur permukaan laut); ♦ Kalembaban relatif: rata-rata unggal dinten <95%, tiap bulan ...
12 Teras> >> Halaman 1/2