• sns01
  • sns03
  • sns02

Pegatkeun sambungan

  • GW-12 Outdoor AC HV Disconnect Switch

    GW-12 outdoor AC HV Pegatkeun sambungan

    GW □ -12outdoor AC HV putuskeun sambungan (pegatkeun sambungan pikeun pondok ieu) dianggo dina sistem kakuatan listrik kalayan dipeunteun frékuénsi 50Hz, dipeunteun tegangan 12kV, utamina pikeun ngadamel atanapi ngarusak sirkuit handapeun garis anu nyayogikeun tegangan dina alat-alat sistem distribusi tegangan tinggi di luar. Ngaléngkahkeun sambungan jenis anti polusi sacara épéktip tiasa ngabéréskeun flash kokotor nalika dioperasikeun pikeun nyumponan pasaratan pangguna di daérah anu seueur tercemar.
  • GW9-24 Outdoor AC HV Disconnect Switch

    GW9-24 Luar AC HV Pegatkeun sambungan

    GW9-24 (W) séri outdoor HV putus sambungan mangrupikeun struktur kutub tunggal, anu dianggo pikeun muka atanapi nutup sirkuit handapeun tegangan tapi kaayaan henteu aya beban dina sistem listrik luar 24kV. Éta parantos ngaitkeun draw hook sareng alat ngonci nyalira, sareng operasi pangaruh sareng insulate hook-stick. Langkung seueur deui, jenis anti polusi ngalih sacara épéktip tiasa ngabéréskeun lampu kilat kusabab polusi nalika operasi saklar sambungan janten pikeun nyumponan sarat pangguna di daérah anu tercemar parah.
  • GW5-40.5 DISCONNECT SWITCH

    GW5-40.5 BUBUKA SWITCH

    GW5-40.5 outdoor high volt disconnect switch digunakeun pikeun ngadamel atanapi ngarusak sirkuit tegangan tinggi dina tegangan 40.5kV, sistem AC 50 / 60Hz. Éta tiasa muka sareng nutup kapasitansi alit sareng arus induktif.
  • GW4-40.5 DISCONNECT SWITCH

    GW4-40.5 BUBUKA SWITCH

    GW4 tipe sambungan kabel tegangan tinggi sambungan sambungan anu saluyu sareng sarat dina GB1985-2004 AC-tegangan AC Luhurna Nyambungkeun sareng Saklar Earthing, IEC62271-102: 2002AC Nyambungkeun saklar sareng Earthing Switches, sareng IEC60694: 1996 Klausa umum pikeun Switchgear tegangan tinggi sareng Alat Kontrol.
  • GN30-12(D) Series  Indoor High Voltage Disconnect Switch

    GN30-12 (D) Seri Puter Pareuman Tegangan Tinggi

    GN30-12 (D) putus sambungan mangrupikeun alat listrik jero rohangan anu dipeunteun tegangan 12kV, tilu-tahap AC50 / 60Hz. Hal ieu dipaké pikeun nyéépkeun sareng mindahkeun arus pikeun aparat listrik HV dina kaayaan anu gaduh voltase sareng henteu aya beban. Saklar nerapkeun kontak gerak puter anu dipasang dina switchgear kalayan gampang. Ieu
    ngadopsi témbok ngalangkungan pamasangan ogé
  • GN19-12(C) Series  Indoor High Voltage Disconnect Switch

    GN19-12 (C) Serial Tegangan Jero rohangan Pegatkeun sambungan

    GN19-12 (C) saklar sambungan kabel HV jero rohangan dilarapkeun ka sistem kakuatan tina tegangan 12kV, AC 50 / 60Hz. Éta dilengkepan mékanisme operasi manual CS6-1 sareng dianggo pikeun ngarobih sareng ngadamel sirkuit dina kaayaan henteu dimuat. Aya jinis polusi tambahan, jinis ketinggian tinggi sareng jenis nunjukkeun kakuatan.