• sns01
  • sns03
  • sns02

Beban Break Switch (LBS)

  • FZW32-24 Series Outdoor High Voltage Isolating Vacuum Load Break Switch

    FZW32-24 Series outdoor High Voltage Isolating Vacuum Load Break Switch

    1. Outline FZW32-24 type outdoor high voltage isolating vakum putus beban saklar mangrupikeun jinis saklar beban anu anyar anu mangrupikeun integrasi pangalaman dewasa tina saklar beban anu aya domestik sareng desain téknologi canggih jaba. Switch break break ieu diwangun ku disconnector, interrupter vakum sareng mékanisme operasi sareng bagian sanésna. Ku ngagunakeun prinsip interrupter vakum, kalayan kamampuan panahan anu kuat, kinerja anu dipercaya, umur panjang, volume alit, henteu bahaya ngabeledug, ...
  • FZW32-40.5(RD) Series Outdoor High Voltage Vacuum Load Break Switch

    FZW32-40.5 (RD) Runtuyan Voltage High Vacuum Load Break Switch

    FZW32-40.5 outdoor AC voltase tinggi pegatkeun vakum beban putus saklar mangrupikeun produk énggal nyoko kana pangalaman produksi anu parantos dirobih di jero negeri anu canggih sareng téknologi canggih di luar negeri pikeun ngarancang sareng man ufact ire. saklar break load diwangun ku pisau sambung, interrupter vakum sareng mékanisme operasi. arc extinguishing vakum, aya manfaat salaku kamampuan arc extinguishing kuat, kinerja dipercaya, umur panjang, volume leutik, henteu bahaya ngabeledug sareng henteu polusi pikeun envir ...
  • PGS Series Outdoor High Voltage SF6 Load Break Switch

    PGS Series outdoor High Voltage SF6 Beban Ngalihkeun saklar

    PGS-630A tiang dipasang beban putus saklar dianggo pikeun megatkeun tegangan anu dipeunteun 12/24 / 40.5kV, dipeunteun 630A ayeuna, 50 / 60Hz sistem distribusi kakuatan, nutup arus beban sareng arus beban tina sistem kakuatan, éta tiasa misahkeun otomatis lagu bagian tina distribusi kakuatan anu lumangsung kasalahan. Saklarna cocog sareng pengontrol éléktronik anu nganggo téknologi pang anyarna. Saklar gaduh mode manual, motor, operasi jauh. Controller éléktronik bakal dipasang dina jero stainles ...
  • FZW32-12 Series Outdoor High Voltage Disconnecting Vacuum Load Break Switch

    FZW32-12 Series outdoor High Voltage Disconnecting Vacuum Load Break Switch

    1. Outline FZW32-12 type outdoor high voltage disconnecting vakum break break switch mangrupikeun jinis switch switch anu énggal anu mangrupikeun integrasi pangalaman dewasa tina saklar beban anu aya domestik sareng desain téknologi canggih jaba. Switch break break ieu diwangun ku disconnector, interrupter vakum sareng mékanisme operasi sareng bagian sanésna. Ku ngagunakeun prinsip interrupter vakum, kalayan kamampuan panahan anu kuat, kinerja anu dipercaya, umur panjang, volume alit, henteu ngabeledug ...
  • FZRN21-40.5 Indoor High Voltage Air Load Break Switch

    FZRN21-40.5 Saklar Tanggungan Beban Udara Tegangan Dina Ruangan

    Kaayaan lingkungan 1. Altitud: 1000m; 2. Suhu sakitar: -40 ~ + 40 ℃; 3. Kalembaban relatif: sapopoé rata-rata 95%, rata-rata bulanan 90%; 4. Inténsitas lini: 8 derajat; 5. Kelas polusi: gelar II. Parameter téknis NO. Barang Nilai Unit 1 Dinilai tegangan kV 40.5 2 Dihaturkeun frékuénsi Hz 50 3 arus dipeunteun maksimum sekering A 63 4 1min frékuénsi daya tahan voltase kV 95/110 5 Impuls kilat pikeun tahan kV volt 185/215 6 Peunteun Peunteun tahan KA ayeuna 50 7 .. .
  • FZN25-12 Series Indoor High Voltage Vacuum Load Break Switch

    FZN25-12 Series Voltage High Vacuum Load Break Switch

    FZN25-12 rohangan vakum vakum break break switch 3-phase AC 50Hz 12kV switch switch indoor .. ♦ Mékanisme operasi: mékanisme operasi spring, jinis manual sareng jinis listrik anu sayogi; ♦ Jinis operasi: operati katuhu dina operasi kénca d; ♦ arah Operasi: operasi kénca, operasi katuhu; ♦ Aplikasi: switchgear 12kv jero rohangan. Kaayaan Lingkungan ♦ Suhu sekitar: -25 ° C 〜 + 40 ° C; ♦ Altitude: <1000m (luhur permukaan laut); ♦ Kalembaban relatif: rata-rata unggal dinten <95%, tiap bulan ...
  • FN12-12 Series Indoor High Voltage Air Load Break Switch

    FN12-12 Series Tegangan Udara Tinggi Dina Ruangan Beban Saklar Putus

    FN12-12 rohangan hawa HV break break switch mangrupikeun 3-phase AC 50Hz 12kV peralatan saklar jero rohangan. ♦ Cara pamasangan: dipasang di hareup, sisi dipasang, sandal dipasang; ♦ Mékanisme operasi: mékanisme operasi spring, jinis manual sareng jinis listrik anu sayogi; ♦ Jinis operasi: operasi katuhu sareng operasi kénca; ♦ Aplikasi: switchgear 12kv jero rohangan. Kaayaan Lingkungan ♦ Suhu sekitar: -25 ° C 〜 + 40 ° C; ♦ Altitude: <1000m (luhur permukaan laut); ♦ Kalembaban relatif: sapopoé rata-rata <95%, bulan ...
  • FN7-12 Series Indoor High Voltage Air Load Break Switch

    FN7-12 Series Tegangan Udara Tinggi Dina Ruangan Beban Saklar Putus

    FN7-12 mangrupikeun jinis saklar hawa saklar beban voltase jero rohangan anyar. Éta cocog pikeun AC 50Hz, dipeunteun tegangan 12kV tilu-tahap sistem kakuatan AC, salaku arus beban anu pegat sareng nutup arus-pondok ayeuna. Jenis Déskripsi Kaayaan Gawe ● Suhu sekitar: -25 ° C ~ 40 ° C; ● Ketinggian: <1000m; ● Kalembaban relatif: sapopoé rata-rata <95%; Rata-rata bulanan <90%; ● Henteu aya korosif, pembakaran sareng gas ledakan atanapi uap dina situs; ● Henteu sering geter telenges. Technica ...
  • FN5-12 Series Indoor High Voltage Air Load Break Switch

    FN5-12 Series Tegangan Udara Tinggi Dina Ruangan Beban Saklar Putus

    FN5-12 ngetik AC AC tegangan luhur beban beban brek (Di handap ieu disebut beban break switch) apel kana jaringan AC 50Hz 12kV, pikeun ngarusak beban arus sareng nutup arus sirkuit pondok. Beban putus switch ku sekering tiasa ngeureunkeun arus pondok pikeun panyalindungan saklar. Switch break switch tiasa dianggo nganggo mékanisme operasi manual jinis CS6-1, sareng produk ieu khusus nganggo mékanisme operasi manual CS. Aplikasi FN5-12 ngetik AC AC tegangan luhur beban putus saklar (Di dieu ...