• sns01
  • sns03
  • sns02

Taros Kami

Ghorit Electrical Co., Ltd.

Alamat

NO.111 Xinguang Road, Xinguang Industrial Zone, Liushi Town, Yueqing, Wenzhou, Zhejiang, Cina

Telepon

Penjualan: 0086-15157778811

Sokongan: 0086- (0) 577-55771572 / 73

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami