• sns01
  • sns03
  • sns02

Padet Insulated Switchgear GVG-12

  • GVG-12 Solid Insulated Ring Network Switchgear

    GVG-12 Padet Terisolasi Ring Network Switchgear

    Ihtisar GVG-12 séri padet jaringan terisolasi switchgear mangrupikeun saklar insulated, pinuh disegel, bebas pangropéa. Sadaya bagian hirup voltase tinggi dibentuk ku bahan résin epoxy kalayan performa insulasi anu hadé, sareng interrupter vakum, sirkuit konduktif utama, dukungan insulasi, sareng sajabana sacara organik digabungkeun kana hiji, sareng unit fungsional disambungkeun ku busbar padet anu lengkep . Kusabab kitu, saklar switchgear henteu kapangaruhan ku ...