• sns01
  • sns03
  • sns02

Produk

  • FZW32-24 Series Outdoor High Voltage Isolating Vacuum Load Break Switch

    FZW32-24 Series outdoor High Voltage Isolating Vacuum Load Break Switch

    1. Outline FZW32-24 type outdoor high voltage isolating vakum putus beban saklar mangrupikeun jinis saklar beban anu anyar anu mangrupikeun integrasi pangalaman dewasa tina saklar beban anu aya domestik sareng desain téknologi canggih jaba. Switch break break ieu diwangun ku disconnector, interrupter vakum sareng mékanisme operasi sareng bagian sanésna. Ku ngagunakeun prinsip interrupter vakum, kalayan kamampuan panahan anu kuat, kinerja anu dipercaya, umur panjang, volume alit, henteu bahaya ngabeledug, ...
  • GHV-12G/630 Circuit Breaker for C-GIS (with Disconnecting, without Earthing)

    GHV-12G / 630 Circuit Breaker pikeun C-GIS (kalayan Pegatkeun, tanpa Earthing)

    ◆ Nganggo Kaayaan Ketinggian: ≤2000m; Suhu hawa sakitar: -45 ℃ ~ + 50 ℃; Kalembaban relatif: sapopoé rata-rata ≤95%, rata-rata bulanan ≤90%; Éta henteu cocog pikeun pamasangan dimana aya geter sering sareng parah, uap cai, gas, setoran korosif kimia, semprot uyah, debu sareng kokotor, sareng pamasangan bahaya seuneu sareng ledakan anu écés mangaruhan kinerja mékanisme na. Tekanan gas SF6 anu dipeunteun nyaéta 0,04MPa, sareng gas SF6 nyumponan sarat GB / T 12022-2014 "Dina ...
  • GHV-12/630 Circuit Breaker for C-GIS  (without Disconnecting, without Earthing)

    GHV-12/630 Circuit Breaker pikeun C-GIS (tanpa Pegatkeun, tanpa Earthing)

    ◆ Nganggo Kaayaan Ketinggian: ≤2000m; Suhu hawa sakitar: -45 ℃ ~ + 50 ℃; Kalembaban relatif: sapopoé rata-rata ≤95%, rata-rata bulanan ≤90%; Éta henteu cocog pikeun pamasangan dimana aya geter sering sareng parah, uap cai, gas, setoran korosif kimia, semprot uyah, debu sareng kokotor, sareng pamasangan bahaya seuneu sareng ledakan anu écés mangaruhan kinerja mékanisme na. Tekanan gas SF6 anu dipeunteun nyaéta 0,04MPa, sareng gas SF6 nyumponan sarat GB / T 12022-2014 "Ind ...
  • GHV2-12GD/630 Circuit Breaker for C-GIS (with Disconnecting, with Earthing)

    GHV2-12GD / 630 Circuit Breaker pikeun C-GIS (kalayan Dipegatkeun, kalayan Earthing)

    ◆ Nganggo Kaayaan Ketinggian: ≤2000m; Suhu hawa sakitar: -45 ℃ ~ + 50 ℃; Kalembaban relatif: sapopoé rata-rata ≤95%, rata-rata bulanan ≤90%; Éta henteu cocog pikeun pamasangan dimana aya geter sering sareng parah, uap cai, gas, setoran korosif kimia, semprot uyah, debu sareng kokotor, sareng pamasangan bahaya seuneu sareng ledakan anu écés mangaruhan kinerja mékanisme na. Tekanan gas SF6 anu dipeunteun nyaéta 0,04MPa, sareng gas SF6 nyumponan sarat GB / T 12022-2014 "Dina ...
  • GHV1-12GD/630 Circuit Breaker for C-GIS (with Disconnecting, with Earthing)

    GHV1-12GD / 630 Circuit Breaker pikeun C-GIS (kalayan Dipegatkeun, kalayan Earthing)

    ◆ Nganggo Kaayaan Ketinggian: ≤2000m; Suhu hawa sakitar: -45 ℃ ~ + 50 ℃; Kalembaban relatif: sapopoé rata-rata ≤95%, rata-rata bulanan ≤90%; Éta henteu cocog pikeun pamasangan dimana aya geter sering sareng parah, uap cai, gas, setoran korosif kimia, semprot uyah, debu sareng kokotor, sareng pamasangan bahaya seuneu sareng ledakan anu écés mangaruhan kinerja mékanisme na. Tekanan gas SF6 anu dipeunteun nyaéta 0,04MPa, sareng gas SF6 nyumponan sarat GB / T 12022-2014 "Ind ...
  • GHNV-12/1250 Circuit Breaker for C-GIS (new type)

    GHNV-12/1250 Circuit Breaker pikeun C-GIS (jinis anyar)

    ◆ Nganggo Kaayaan Ketinggian: ≤2000m; Tegangan gempa: ≤8 kelas; Suhu hawa sakitar: -30 ℃ ~ + 40 ℃; Kalembaban relatif: sapopoé rata-rata ≤95%, rata-rata bulanan ≤90%; Éta henteu cocog pikeun pamasangan dimana aya geter sering sareng parah, uap cai, gas, setoran korosif kimia, semprot uyah, debu sareng kokotor, sareng pamasangan bahaya seuneu sareng ledakan anu écés mangaruhan kinerja mékanisme na. ◆ Parameter Téknis Utami NO. Item Unit Nilai 1 Dinilai vol ...
  • GHNG-12/1250 Disconnect Switch for C-GIS (3 working positions)(new type)

    GHNG-12/1250 Pegatkeun sambungan pikeun C-GIS (3 posisi damel) (jinis anyar)

    ◆ Nganggo Kaayaan Ketinggian: ≤2000m; Tegangan gempa: ≤8 kelas; Suhu hawa sakitar: -30 ℃ ~ + 40 ℃; Kalembaban relatif: sapopoé rata-rata ≤95%, rata-rata bulanan ≤90%; Éta henteu cocog pikeun pamasangan dimana aya geter sering sareng parah, uap cai, gas, setoran korosif kimia, semprot uyah, debu sareng kokotor, sareng pamasangan bahaya seuneu sareng ledakan anu écés mangaruhan kinerja mékanisme na. ◆ Parameter Téknis Utami NO. Barang Nilai Unit 1 Dipeunteun ...
  • GHNG-12/630  Disconnect Switch for C-GIS (new type)

    GHNG-12/630 Pegatkeun sambungan pikeun C-GIS (jinis anyar)

    ◆ Nganggo Kaayaan Ketinggian: ≤2000m; Tegangan gempa: ≤8 kelas; Suhu hawa sakitar: -30 ℃ ~ + 40 ℃; Kalembaban relatif: sapopoé rata-rata ≤95%, rata-rata bulanan ≤90%; Éta henteu cocog pikeun pamasangan dimana aya geter sering sareng parah, uap cai, gas, setoran korosif kimia, semprot uyah, debu sareng kokotor, sareng pamasangan bahaya seuneu sareng ledakan anu écés mangaruhan kinerja mékanisme na. ◆ Parameter Téknis Utami NO. Barang Nilai Unit 1 Dipeunteun ...
  • GHNF3-12/630 Load Break Switch for C-GIS (3 Working Positions) (new type)

    GHNF3-12 / 630 Load Break Switch pikeun C-GIS (3 Posisi Pakasaban) (jinis anyar)

    ◆ Nganggo Kaayaan Ketinggian: ≤2000m; Tegangan gempa: ≤8 kelas; Suhu hawa sakitar: -30 ℃ ~ + 40 ℃; Kalembaban relatif: sapopoé rata-rata ≤95%, rata-rata bulanan ≤90%; Éta henteu cocog pikeun pamasangan dimana aya geter sering sareng parah, uap cai, gas, setoran korosif kimia, semprot uyah, debu sareng kokotor, sareng pamasangan bahaya seuneu sareng ledakan anu écés mangaruhan kinerja mékanisme na. ◆ Parameter Téknis Utami NO. Barang Nilai Unit 1 Dinilai v ...
  • GHG-12/630 Disconnect Switch for C-GIS

    GHG-12/630 Pegatkeun sambungan pikeun C-GIS

    ◆ Nganggo Kaayaan Ketinggian: ≤2000m; Suhu hawa sakitar: -45 ℃ ~ + 50 ℃; Kalembaban relatif: sapopoé rata-rata ≤95%, rata-rata bulanan ≤90%; Éta henteu cocog pikeun pamasangan dimana aya geter sering sareng parah, uap cai, gas, setoran korosif kimia, semprot uyah, debu sareng kokotor, sareng pamasangan bahaya seuneu sareng ledakan anu écés mangaruhan kinerja mékanisme na. Tekanan gas SF6 anu dipeunteun nyaéta 0,04MPa, sareng gas SF6 nyumponan sarat GB / T 12022-2014 "Dina ...
  • GHF3-12/630 Load Break Switch for C-GIS (3 Working Positions)

    GHF3-12 / 630 Load Break Switch pikeun C-GIS (3 Posisi Pakasaban)

    ◆ Nganggo Kaayaan Ketinggian: ≤2000m; Suhu hawa sakitar: -45 ℃ ~ + 50 ℃; Kalembaban relatif: sapopoé rata-rata ≤95%, rata-rata bulanan ≤90%; Éta henteu cocog pikeun pamasangan dimana aya geter sering sareng parah, uap cai, gas, setoran korosif kimia, semprot uyah, debu sareng kokotor, sareng pamasangan bahaya seuneu sareng ledakan anu écés mangaruhan kinerja mékanisme na. Tekanan gas SF6 anu dipeunteun nyaéta 0,04MPa, sareng gas SF6 nyumponan sarat GB / T 12022-2014 "Dina ...
  • GHF2-12/630 Load Break Switch for C-GIS (2 Working Positions)

    GHF2-12 / 630 Load Break Switch pikeun C-GIS (2 Posisi Pakasaban)

    ◆ Nganggo Kaayaan Ketinggian: ≤2000m; Suhu hawa sakitar: -45 ℃ ~ + 50 ℃; Kalembaban relatif: sapopoé rata-rata ≤95%, rata-rata bulanan ≤90%; Éta henteu cocog pikeun pamasangan dimana aya geter sering sareng parah, uap cai, gas, setoran korosif kimia, semprot uyah, debu sareng kokotor, sareng pamasangan bahaya seuneu sareng ledakan anu écés mangaruhan kinerja mékanisme na. Tekanan gas SF6 anu dipeunteun nyaéta 0,04MPa, sareng gas SF6 nyumponan sarat GB / T 12022-2014 "Ind ...
123456 Teras> >> Halaman 1/11