• sns01
  • sns03
  • sns02

Saklar Bumi

  • Jn17-12/40 Combined Grounding Switch

    Jn17-12 / 40 Gabungan Grounding Switch

    Definisi produk Perkenalan JN17-12 / 40 (jinis lami nyaéta JN15-12 / 40) seri saklar pembuangan voltaseup jero rohangan mangrupikeun rarancang énggal sareng produk anu ditingkatkeun ti kami numutkeun jinis ESI, strukturna dirakit, cocog sareng sistem kakuatan listrik kalayan 3-10KV, Tilu-fase, AC 501601Hz, dukungan sareng sababaraha jinis panyalindungan HV sareng perlindungan bumi. Éta dituturkeun sareng standar GB1985-2004 sareng IEC129. Kaayaan damel 1. Suhu sekitar: -10 ° C 一 + 40 ° C 2. Allitude : 1000m Isensor heighi : ...
  • Jn15-24/31.5 Series Earthing Switch

    Jn15-24 / 31.5 Seri Earthing Saklar

    Definisi produk Gambar instalasi sareng gambar lokasi liang Diagram lokasi liang Model produk EFGHDC JN15-24 / 31.5-210 210 75 160 655 516 JN15-24 / 31.5-22O 220 75 160 735 536 JN15-24 / 31.5-23O 230 75 160 810 556 96 JN15-24 / 31.5-25O 250 75 160 810 596 96 JN15-24 / 31.5-275 275 75 185 810 646 96 Pambuka JN15-24 / 31.5 séri earthing jero rohangan mangrupikeun rarancang énggal sareng ningkat dina Jnl5 typejthe instal .. .
  • Jn22-40.5/31.5 Series High Voltage Earthing Switch

    Jn22-40.5 / 31.5 Séri Saklar Élasi Tegangan Tinggi

    Definisi produk Perkenalan JN22-40.5 / 31.5 séri saklar earthing HV jero rohangan ditalungtik sareng dikembangkeun ku organisasi panilitian XI'AN HV Electric, kalayan desain anu maju sareng kinerja anu mantep, struktur saderhana, penyesuaian tungtung pemasangan sederhana anu cocog pikeun sistem kakuatan listrik kalayan 40.5KV, Tilu -phase, AC 50Hz. Dukung sareng KYND-40.5 sareng rupi-rupi jinis switchgear HV anu sanés sareng salaku protedion bumi. II matuh standar GB 1985-2004 sareng IEC129. Kaayaan damel 1. Altitude ...
  • JN22B-40.5/31.5 Series High Voltage Earthing Switch

    JN22B-40.5 / 31.5 Seri Élisi Tegangan Earthing Saklar

    Definisi produk Perkenalan JN22B-40.5 / 31.5 séri saklar earthing HV jero rohangan ditalungtik sareng dikembangkeun ku perusahaan urang dumasar kana jinis JN15 asli anu ngadukung sistem kakuatan listrik 40.5KV, AC 50H 乙 cocog KYND-40.5 sareng rupi-rupi jinis switchgear HV anu sanés sareng salaku perlindungan bumi . Éta dituturkeun sareng standar GB1985-2004 sareng IEC129. Kaayaan damel 1. Altitude : W 1000m 2. Ambient temperalure ^ lO ^ C ~ + 407 ° C 3. Inténsitas gempa : w 8 derajat 4. Bisa dilarapkeun dina tempat anu teu aya koros ...
  • Jn17-12/50 Combined Grounding Switch

    Jn17-12 / 50 Gabungan Grounding Gabungan

    Definisi produk JN17-12 / 50 (jinis lami nyaéta JN15-12 / 50) seri saklar earthing voltaseup jero rohangan mangrupikeun rarancang énggal sareng produk anu ditingkatkeun ti kami numutkeun jinis ESI, strukturna dirakit, cocog sareng sistem kakuatan listrik kalayan 3 -10KV, Three-phase, AC 501601Hz, dukungan sareng sababaraha jinis panyalindungan HV sareng perlindungan bumi. Éta dituturkeun sareng standar GB1985-2004 sareng IEC129. Kaayaan damel 1. Suhu sekitar: -10 ° C 一 + 40 ° C 2. Allitude : 1000m Isensor heighi : 140mm) 3. Rel ...
  • JN15-12/31.5(ES1-10/31.5)

    JN15-12 / 31.5 (ES1-10 / 31.5)

    Definisi produk Perkenalan JN15-12 / 31.5 séri bumi earthing switch mangrupikeun desig énggal anu ningkat dina jinis ESI, cocog sareng sistem kakuatan listrik kalayan 3-I2KV, Three-phase, AC 50I60IH 乙 dukungan sareng sababaraha jinis switchgear HV sareng salaku perlindungan bumi. Éta dituturkeun sareng standar GB1985-2004 sareng IEC129. Kaayaan damel 1. Suhu sekitar: -10 ° C - + 40 ° C 2. Ketinggian : 1000m (jangkungna sensor : 140mm) 3. Kalembaban relatif: Dinten rata-rata kalembaban relatif w 95% Bulan rata-rata ...