• sns01
  • sns03
  • sns02

VS1-12 Series Voltage High Voltage Circuit Breaker

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

VS1-12 rohangan vakum circuit breaker AC mangrupikeun 3-phase AC 50Hz 12kV alat-alat switch jero rohangan.

♦ Cara pamasangan: jenis anu tiasa ditarik, jinis tetep, jinis dipasang sisi;

♦ Mékanisme operasi: mékanisme rating ope ope, mékanisme operasi magnét permanén;

♦ Tipe kutub: tihang dirakit, tihang anu dipasang;

♦ Aplikasi: switchgear KYN28-12, XGN-12.

♦ Colokkeun sékundér: 58 pin, 64 pin.

htrh (1)

htrh (2)

Standar Produk

♦ IEC62271-100 Tegangan Tinggi Switchgear sareng Controlgear Bagian 100: AC Circuit-breakers

♦ GB1984 Tegangan Tinggi AC Circuit-breakers

♦ GB / T11022 Spesifikasi umum pikeun Switchgear sareng voltase Controlgear-tegangan tinggi

♦ JB / T 3855 Tegangan Tinggi AC Vakum Circuit-breakers

♦ DL / T402 Spésifikasi AC-Circuit-breakers tegangan tinggi

Kaayaan Lingkungan

♦ Suhu ambient: -15 ° C ~ + 40 ° C;

♦ Luhurna: <1000m;

♦ Kalembaban relatif: rata-rata unggal dinten <95%, rata-rata bulanan <90%;

♦ Inténsitas lini: <8 tingkat;

♦ Tempat tanpa seuneu, bahaya ledakan, kotor serius, korosi kimia, ogé geter sengit.

Parameter Téknis utami

Henteu

Barang

Unit

Nilai

1 Dipeunteun tegangan kV

12

2 Frékuénsi kakuatan 1 mnt tahan tegangan

42

3 Dihaturkeun petir dorongan tahan tegangan

75

4 Dipeunteun frékuénsi Hz

50

5 Dipeunteun ayeuna A

630, 1250, 1600, 2000, 2500,

3150, 4000

6 Dipeunteun arus pondok megatkeun arus kA

20, 25, 31.5, 40

- Dipeunteun waktos pondok tahan ayeuna

20, 25, 31.5, 40

fa Dipeunteun durasi circuit pondok s

4

9 Dipeunteun nilai puncak tahan ayeuna

kA

50, 63, 80, 100

10 Dinilai circuit pondok ngadamel ayeuna

50, 63, 80, 100

11 Frékuénsi kakuatan circuit sekundér tahan voltase (1min) V

2000

12 Dipeunteun tunggal / mundur-ka-balik bank kapasitor ngarusak ayeuna A

630/400 (800/400 pikeun 40kA sareng

50kA)

 

Henteu

Barang

Unit

Nilai

13

Dipeunteun kapasitor bank nutup arus inrush A

12.5

14

Waktos muka (tegangan anu dipeunteun)

Ibu

20-50

15

Waktu nutup (tegangan anu dipeunteun)

Ibu

35-70

16

Hirup mékanis

Jaman

10000

17

Dipeunteun nomer pegatna ayeuna

Jaman

10000

18

Dipeunteun nomer putus arus pondok

Jaman

50 (30 kanggo 40kA; 20 kanggo 50kA)

19

Pindah sareng kontak tetep kumulatif diidinan ketebalan ageman mm

3

20 Dipeunteun nutup tegangan operasi V

AC / DC110 / 220

21 Dinilai tegangan operasi
22 Tegangan motor panyimpenan énergi

W

70 (80 ror 40kA sareng 50kA)

23 Daya dinilai tina motor panyimpen énergi
24 Waktos neundeun énergi s

<10

25 Reresihan antara kontak kabuka mm

11 ± 1

26 Ngalangkungan perjalanan mm

3,5 ± 0,5

27 Kontak waktos bouncing nutup Ibu

<2 (<3 pikeun 40kA sareng 50kA)

28 Tilu fase ngabuka sareng nutup Asynronismeu Ibu

<2

29 Laju muka rata-rata

Ibu

0.9-1.2

30 Laju nutup rata-rata

Ibu

0,5-0,8

31 Résistansi circuit conductive utama uQ

<60 (630A) <50 (1250A) <35 (1600-2000A) <25 (di luhur 2500A)

32 Tekanan kontak nutup N

2000 ± 200 (20kA)

2400 ± 200 (25kA)

3100 ± 200 (31.5kA)

4250 ± 250 (40kA)

6500 ± 500 (50kA)

33 Dipeunteun sekuen operasi

O-0.3s-CO-180s-CO

O-180s-CO-180s-CO (50kA)

Catetan: nalika ayeuna 4000A atanapi 5000A, kedah dipaksakeun hawa.

Struktur Umum Gambar sareng Ukuran Pamasangan (unit: mm)

Tipe kaluar

thr (1)

Lebar kabinet

Dipeunteun ayeuna (A)

Dinilai arus circuit break pondok (kA)

P H

A

B

C

D

E F

G

J

K

L

M

N

Urang Sunda

S

T

650 630

20 〜31.5

150 275 490 502 492

500

433 626

035

280 598 76 78 637 508 202 40
650 1250

20 〜31.5

150 275 490 502 492

500

433 626

049

280 598 76 78 637 508 202 40
800 630

20 〜31.5

210 275 638 652 640

650

433 626

035

280 598 76 78 637 508 277 40
800 1250

20-40

210 275 638 652 640

650

433 626

049

280 598 76 78 637 508 277 40
800 1600

31.5〜40

210 275 638 652 640

650

433 626 055 280 598 76 78 637 508 277 40
1000 630

20 〜31.5

275 275 838 852 838

850

433 626

035

280 598 76 78 637 508 377 40
1000 1250

20 〜40

275 275 838 852 838

850

433 626

049

280 598 76 78 637 508 377 40
1000 1600

31.5-40

275 275 838 852 838

850

433 626

055

280 598 76 78 637 508 377 40
1000 1600-200

31,5 〜40

275 310 838 852 838

850

361 680

079

295 586 77 88 698 536 377

0

1000 2500〜200

31,5 〜40

275 310 838 852 838

850

361 680

0109

295 586 77 88 698 536 377

0

Tipe dibereskeun

s

Lebar kabinet

Ra »arus (A)

P

H

A

C

E

G1
G2

J

K

L

650

630-1600

150

275

385

440

580

abdi

237

455

395

800

630-1600

210

275

520

588

580

II

237

455

410

1000

630 ~ 1600

275

275

720

770

580

II

237

455

410

1000

1600 ~ 5000

275

310

720

770

632

III

252

465

440

Tipe dipasang sisi

thr (3)


  • Saméméhna:
  • Teras: