• sns01
  • sns03
  • sns02

Switch & Machanism & Asesoris

  • GHV-12G/630 Circuit Breaker for C-GIS (with Disconnecting, without Earthing)

    GHV-12G / 630 Circuit Breaker pikeun C-GIS (kalayan Pegatkeun, tanpa Earthing)

    ◆ Nganggo Kaayaan Ketinggian: ≤2000m; Suhu hawa sakitar: -45 ℃ ~ + 50 ℃; Kalembaban relatif: sapopoé rata-rata ≤95%, rata-rata bulanan ≤90%; Éta henteu cocog pikeun pamasangan dimana aya geter sering sareng parah, uap cai, gas, setoran korosif kimia, semprot uyah, debu sareng kokotor, sareng pamasangan bahaya seuneu sareng ledakan anu écés mangaruhan kinerja mékanisme na. Tekanan gas SF6 anu dipeunteun nyaéta 0,04MPa, sareng gas SF6 nyumponan sarat GB / T 12022-2014 "Dina ...
  • GHV-12/630 Circuit Breaker for C-GIS  (without Disconnecting, without Earthing)

    GHV-12/630 Circuit Breaker pikeun C-GIS (tanpa Pegatkeun, tanpa Earthing)

    ◆ Nganggo Kaayaan Ketinggian: ≤2000m; Suhu hawa sakitar: -45 ℃ ~ + 50 ℃; Kalembaban relatif: sapopoé rata-rata ≤95%, rata-rata bulanan ≤90%; Éta henteu cocog pikeun pamasangan dimana aya geter sering sareng parah, uap cai, gas, setoran korosif kimia, semprot uyah, debu sareng kokotor, sareng pamasangan bahaya seuneu sareng ledakan anu écés mangaruhan kinerja mékanisme na. Tekanan gas SF6 anu dipeunteun nyaéta 0,04MPa, sareng gas SF6 nyumponan sarat GB / T 12022-2014 "Ind ...
  • GHV2-12GD/630 Circuit Breaker for C-GIS (with Disconnecting, with Earthing)

    GHV2-12GD / 630 Circuit Breaker pikeun C-GIS (kalayan Dipegatkeun, kalayan Earthing)

    ◆ Nganggo Kaayaan Ketinggian: ≤2000m; Suhu hawa sakitar: -45 ℃ ~ + 50 ℃; Kalembaban relatif: sapopoé rata-rata ≤95%, rata-rata bulanan ≤90%; Éta henteu cocog pikeun pamasangan dimana aya geter sering sareng parah, uap cai, gas, setoran korosif kimia, semprot uyah, debu sareng kokotor, sareng pamasangan bahaya seuneu sareng ledakan anu écés mangaruhan kinerja mékanisme na. Tekanan gas SF6 anu dipeunteun nyaéta 0,04MPa, sareng gas SF6 nyumponan sarat GB / T 12022-2014 "Dina ...
  • GHV1-12GD/630 Circuit Breaker for C-GIS (with Disconnecting, with Earthing)

    GHV1-12GD / 630 Circuit Breaker pikeun C-GIS (kalayan Dipegatkeun, kalayan Earthing)

    ◆ Nganggo Kaayaan Ketinggian: ≤2000m; Suhu hawa sakitar: -45 ℃ ~ + 50 ℃; Kalembaban relatif: sapopoé rata-rata ≤95%, rata-rata bulanan ≤90%; Éta henteu cocog pikeun pamasangan dimana aya geter sering sareng parah, uap cai, gas, setoran korosif kimia, semprot uyah, debu sareng kokotor, sareng pamasangan bahaya seuneu sareng ledakan anu écés mangaruhan kinerja mékanisme na. Tekanan gas SF6 anu dipeunteun nyaéta 0,04MPa, sareng gas SF6 nyumponan sarat GB / T 12022-2014 "Ind ...
  • GHNV-12/1250 Circuit Breaker for C-GIS (new type)

    GHNV-12/1250 Circuit Breaker pikeun C-GIS (jinis anyar)

    ◆ Nganggo Kaayaan Ketinggian: ≤2000m; Tegangan gempa: ≤8 kelas; Suhu hawa sakitar: -30 ℃ ~ + 40 ℃; Kalembaban relatif: sapopoé rata-rata ≤95%, rata-rata bulanan ≤90%; Éta henteu cocog pikeun pamasangan dimana aya geter sering sareng parah, uap cai, gas, setoran korosif kimia, semprot uyah, debu sareng kokotor, sareng pamasangan bahaya seuneu sareng ledakan anu écés mangaruhan kinerja mékanisme na. ◆ Parameter Téknis Utami NO. Item Unit Nilai 1 Dinilai vol ...
  • GHNG-12/1250 Disconnect Switch for C-GIS (3 working positions)(new type)

    GHNG-12/1250 Pegatkeun sambungan pikeun C-GIS (3 posisi damel) (jinis anyar)

    ◆ Nganggo Kaayaan Ketinggian: ≤2000m; Tegangan gempa: ≤8 kelas; Suhu hawa sakitar: -30 ℃ ~ + 40 ℃; Kalembaban relatif: sapopoé rata-rata ≤95%, rata-rata bulanan ≤90%; Éta henteu cocog pikeun pamasangan dimana aya geter sering sareng parah, uap cai, gas, setoran korosif kimia, semprot uyah, debu sareng kokotor, sareng pamasangan bahaya seuneu sareng ledakan anu écés mangaruhan kinerja mékanisme na. ◆ Parameter Téknis Utami NO. Barang Nilai Unit 1 Dipeunteun ...
  • GHNG-12/630  Disconnect Switch for C-GIS (new type)

    GHNG-12/630 Pegatkeun sambungan pikeun C-GIS (jinis anyar)

    ◆ Nganggo Kaayaan Ketinggian: ≤2000m; Tegangan gempa: ≤8 kelas; Suhu hawa sakitar: -30 ℃ ~ + 40 ℃; Kalembaban relatif: sapopoé rata-rata ≤95%, rata-rata bulanan ≤90%; Éta henteu cocog pikeun pamasangan dimana aya geter sering sareng parah, uap cai, gas, setoran korosif kimia, semprot uyah, debu sareng kokotor, sareng pamasangan bahaya seuneu sareng ledakan anu écés mangaruhan kinerja mékanisme na. ◆ Parameter Téknis Utami NO. Barang Nilai Unit 1 Dipeunteun ...
  • GHNF3-12/630 Load Break Switch for C-GIS (3 Working Positions) (new type)

    GHNF3-12 / 630 Load Break Switch pikeun C-GIS (3 Posisi Pakasaban) (jinis anyar)

    ◆ Nganggo Kaayaan Ketinggian: ≤2000m; Tegangan gempa: ≤8 kelas; Suhu hawa sakitar: -30 ℃ ~ + 40 ℃; Kalembaban relatif: sapopoé rata-rata ≤95%, rata-rata bulanan ≤90%; Éta henteu cocog pikeun pamasangan dimana aya geter sering sareng parah, uap cai, gas, setoran korosif kimia, semprot uyah, debu sareng kokotor, sareng pamasangan bahaya seuneu sareng ledakan anu écés mangaruhan kinerja mékanisme na. ◆ Parameter Téknis Utami NO. Barang Nilai Unit 1 Dinilai v ...
  • GHG-12/630 Disconnect Switch for C-GIS

    GHG-12/630 Pegatkeun sambungan pikeun C-GIS

    ◆ Nganggo Kaayaan Ketinggian: ≤2000m; Suhu hawa sakitar: -45 ℃ ~ + 50 ℃; Kalembaban relatif: sapopoé rata-rata ≤95%, rata-rata bulanan ≤90%; Éta henteu cocog pikeun pamasangan dimana aya geter sering sareng parah, uap cai, gas, setoran korosif kimia, semprot uyah, debu sareng kokotor, sareng pamasangan bahaya seuneu sareng ledakan anu écés mangaruhan kinerja mékanisme na. Tekanan gas SF6 anu dipeunteun nyaéta 0,04MPa, sareng gas SF6 nyumponan sarat GB / T 12022-2014 "Dina ...
  • GHF3-12/630 Load Break Switch for C-GIS (3 Working Positions)

    GHF3-12 / 630 Load Break Switch pikeun C-GIS (3 Posisi Pakasaban)

    ◆ Nganggo Kaayaan Ketinggian: ≤2000m; Suhu hawa sakitar: -45 ℃ ~ + 50 ℃; Kalembaban relatif: sapopoé rata-rata ≤95%, rata-rata bulanan ≤90%; Éta henteu cocog pikeun pamasangan dimana aya geter sering sareng parah, uap cai, gas, setoran korosif kimia, semprot uyah, debu sareng kokotor, sareng pamasangan bahaya seuneu sareng ledakan anu écés mangaruhan kinerja mékanisme na. Tekanan gas SF6 anu dipeunteun nyaéta 0,04MPa, sareng gas SF6 nyumponan sarat GB / T 12022-2014 "Dina ...
  • GHF2-12/630 Load Break Switch for C-GIS (2 Working Positions)

    GHF2-12 / 630 Load Break Switch pikeun C-GIS (2 Posisi Pakasaban)

    ◆ Nganggo Kaayaan Ketinggian: ≤2000m; Suhu hawa sakitar: -45 ℃ ~ + 50 ℃; Kalembaban relatif: sapopoé rata-rata ≤95%, rata-rata bulanan ≤90%; Éta henteu cocog pikeun pamasangan dimana aya geter sering sareng parah, uap cai, gas, setoran korosif kimia, semprot uyah, debu sareng kokotor, sareng pamasangan bahaya seuneu sareng ledakan anu écés mangaruhan kinerja mékanisme na. Tekanan gas SF6 anu dipeunteun nyaéta 0,04MPa, sareng gas SF6 nyumponan sarat GB / T 12022-2014 "Ind ...
  • GH-12(V) Spring Operating Mechanism

    Mékanisme Operasi Spring GH-12 (V)

    Kabinet jaringan cincin tipe insulated sareng kompak V tipe mékanisme operasi spring mangrupikeun parangkat anu cocog sareng volt peunteun 12kV AC switchgear logam-tertutup. Mékanisme pemutus sirkuit ngadopsi titik pegangan tegangan langkung tiwas pikeun ngendalikeun tindakan nutup tina circuit breaker, sareng operasi pambukaan diadopsi. Kontrol panyimpenan énergi cinyusu komprési. Produk ngagaduhan fungsi reclose, fungsi interlocking sareng mékanisme isolasi, réliabilitas tinggi, harepan hirup dugi ka 10.000 kali, gampang dipasang sareng adaptabilitas anu kuat, sareng lengkep tiasa ngagantikeun mékanisme breaker circuit inflator aslina.
12 Teras> >> Halaman 1/2