• sns01
  • sns03
  • sns02

Hégél Ngagungkeun Milangkala 20 tina Ngadegkeun Ghorit (20/06/2020)

20 Junith, 2020 mangrupikeun 20th ulang taun ngadegna Ghorit.

Seueur mitra ngarobih sareng ngirim spanduk ucapan selamat sareng balon ka Ghorit.

Ghorit ngayakeun wisata hiji dinten ka tempat wisata AAAAA lokal anu terkenal - Yandang Mountain pikeun ngarayakeun sareng ngapalkeun dinten khusus ieu.

hrt (1)  hrt (2)

hrt (3)  hrt (4)

rt

Dina taun 2000, Ketua kami Mr. Hu parantos netepkeun Ghorit, salaku pabrik alit kalayan kirang ti 10 staffs, utamina ngahususkeun dina ngadamel mékanisme operasi pikeun 6 ~ 40.5kV vakum circuit breaker sareng ngalakukeun OEM pikeun perusahaan kelompok ageung lokal, sapertos CNC, WECOME, jsb.

Ayeuna Ghorit parantos ngembangkeun ka perusahaan skala sedeng, ngagaduhan langkung ti 200 staffs, kalayan sababaraha rupa produk, kalebet substation trafo, switchgear, breaker circuit vakum indoor sareng outdoor, switch breaking indoor sareng outdoor, switch bumi, switch disconneting, contactor vakum, interupter vakum, sareng sajabana, kalayan jumlah penjualan taunan langkung ti 300,000,000RMB.

Ghorit mimiti ngekspor produk ti 2010, di 2011, ngadegkeun Wenzhou Ghorit Imp. & Exp. Co. Ltd. Ghorit urutan internasional anu munggaran kanggo Rusia, utamina seri vakum circuit breaker vS1 seri. Ayeuna parantos diékspor ka seueur nagara di panjuru dunya, kalebet Asia (Vietnam, Myanmar, Indonesia, Koréa Kidul, Turki, Pakistan, Kazakhstan…), Wétan Tengah, Éropa (Rusia, Ukraina, Polandia, Jérman, Perancis), Amérika (AS , Peru, Chili, Brazil…), Oceania (Australia, Selandia Baru), Afrika (Mesir, Chad, Nigeria, Tanzania…)

Dina raraga ngahémat biaya sareng nawiskeun harga anu langkung saé pikeun palanggan, di 2014, Ghorit ngadegkeun perusahaan subsidi Yiguang Vacuun Electric Co., Ltd., mimiti ngahasilkeun interrupter vakum pikeun panggunaan Ghorit hungkul, ti saprak 2016, mimiti dijual di pasar, ayeuna parantos seueur dianggo pikeun proyek pamaréntah sareng sababaraha perusahaan ageung di pasar domestik.

Di 2019, kusabab situs produksi terbatas, Ghorit milih lokasi sanésna pikeun ngadegkeun Zhejiang Ghorit Electric Manufacturing Co. Ltd., utamina ngahususkeun dina ngadamel substitusi trafo prefabrikasi, stasiun switching sareng switchgea ti 6KV dugi ka 40.5KV.


Waktos Post: Sep-04-2020