• sns01
  • sns03
  • sns02

Pameran Rusia 2018

GHORIT parantos ngiringan paméran di Moskow di 2019.

Ngaran Pameran: Jaringan listrik Rusia-2019

Waktu paméran: 3-6 Désémber 2019, jaman paméran 4 dinten

Lokasi: Pusat Pameran Moskow, GAO VVC, Estate 119, Mir Prospect, Moscow, 129223

Dina 2016, total pasar peralatan listrik Rusia sakitar 1,8 triliun rubles. Numutkeun data ti Kamentrian Énergi Rusia, langkung ti 60% pakakas listrik ngaleuwihan umur jasa.

Di Rusia, langkung ti satengah alat pembangkit listrik masih dioperasikeun langkung ti 30 taun, sareng sakitar 60% -80% jalur transmisi dina jaringan transmisi parantos sepuh. Numutkeun perkiraan ku Federasi Rusia Grid Corporation, dina 10 taun ka hareup, jumlah anu kalibet dina transformasi jaringan transmisi bakal ngahontal 100 milyar dolar AS.

sd

3. Ruang lingkup paméran:

Rékayasa grid kakuatan, transmisi kakuatan sareng alat distribusi, alat-alat otomatis grid kakuatan, alat-alat otomatisasi jaringan distribusi, sistem transfer kakuatan, parangkat lunak sistem kakuatan, transmisi tegangan sareng peralatan transformasi ultra-luhur, trafo, saklar tegangan tinggi, sedeng sareng low, lomari saklar, Konstruksi jaringan listrik perkotaan sareng padesaan sareng alat-alat anu aya hubunganana sareng transformasi, jsb.

Alat-alat operasi grid insulasi online monitoring device-, distribusi parangkat kendali operasi jaringan, parangkat monitoring sistem grid, sistem monitoring jarak jauh substation., Lebur (de) sistem icing, alat kompensasi listrik réaktif, réaktor, bushing voltase tinggi, arrester kilat, isolator alat, panyalindungan relay sareng otomatisasi

ht (1)  ht (2)

Instrumén sareng méter, méter tanaga listrik, kabel sareng kabel, saluran beus, bahan insulasi, motor, relay, kapasitor, pemutus sirkuit, kontaktor, inverter, alat listrik listrik sedeng sareng sedeng, ngawangun listrik, produk listrik listrik, sababaraha catu daya sareng téknologi panyalindungan kakuatan, téknologi hemat listrik sareng alat-alat, sababaraha stasion box-type, alat-alat perawatan listrik, kandaraan konstruksi khusus listrik, alat-alat pembangkit listrik alit, generator solar, alat-alat pemanasan listrik, jst

s


Waktos Post: Sep-04-2020